Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii timişoreni, în stradă! Amenzi şi permise reţinute, în doar două ore!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Polițiștii rutieri au acționat în această dimineaţă, pe raza municipiului Timișoara pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra siguranței circulației pe drumurile publice și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră.

Astfel, în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii au verificat legalitatea transportului de persoane și mărfuri, fiind controlate 127 de autovehicule și au fost efectuate 88 de testări cu aparatul etilotest.

În urma verificărilor, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 3.100 de lei pentru nerespectarea normelor rutiere.

Totodată, polițiștii rutieri au reținut pentru 90 de zile 3 permise de conducere unor şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Au fost retrase şi două certificate de înmatriculare.

Aceste acțiuni cu caracter preventiv vor continua și în zilele următoare, având rolul de a asigura respectarea normelor rutiere și prevenirea activităților infracționale”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare