Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BLOCADA Poliției face noi ”victime”. 200.000 de lei, AMENZI într-o singură ZI! Vezi tot bilanțul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cea de-a doua zi de la demararea noii acțiuni a Poliției, denumute Blocada și cu rază de desfășurare în judeţele limitrofe frontierei cu statele non-UE, respectiv Ucraina (Satu-Mare, Maramureş şi Suceava), Moldova (Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi) şi Serbia (Caraş-Severin, Mehedinţi şi Timiş), 350 de poliţiştii au acţionat pe raza judeţului Timiş.

Oamenii legii au controlat 43 de unităţi comerciale, au instituit 50 de filtre rutiere de către echipele mixte şi au verificat în bazele de date aproape 300 de autovehicule. Ca urmare a măsurilor întreprinse, poliţiştii au constatat 36 de infracţiuni de natură judiciară, economico-financiară şi la regimul circulaţiei rutiere, 23 dintre acestea fiind în flagrant delict. 31 de persoane sunt bănuite de comiterea acestora, 4 fiind reţinute pentru 24 de ore.

În cadrul acțiunii, numai în județul Timiș au fost aplicate 911 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 200.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere. 781 dintre acestea au fost pentru abateri prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind sancţionaţi 240 de vitezomani. Ca măsuri complementare, au fost confiscate 40.340 de ţigarete şi o armă neletală, a căror valoare se ridică la peste 20.000 de lei.

Totodată, au fost reţinute în vederea suspendării 55 de permise de conducere şi retrase 10 certificate de înmatriculare. Acţiunile poliţiştilor continuă şi în cursul zilei de azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare