Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prejudiciu record, de 3 milioane de lei, adus bugetului de stat. Asta a reușit un timișorean, în doar șase luni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 3 octombrie 2013, în urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate, ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală faţă de un bărbat de 35 de ani, din Timişoara.

În doar șase luni de zile, mai exact în perioada iulie – decembrie 2010, suspectul în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate transport rutier de mărfuri, ar fi omis cu intenţie evidenţierea în actele contabile sau în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate şi a veniturilor realizate.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că societatea administrată de acesta ar fi livrat cereale către mai multe societăţi comerciale din ţară şi ar fi achiziţionat anvelope de la o altă societate comercială, fiind emise facturi fiscale neînregistrate în contabilitate, neevidenţiate şi nedeclarate odată cu depunerea declaraţiilor privind obligaţiile la bugetul de stat.

În urma operaţiunilor efectuate, societatea în cauză ar fi încasat peste 5.000.000 de lei, iar prin neînregistrarea veniturilor realizate, suspectul ar fi prejudiciat bugetul consolidat al statului cu peste 2.900.000 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare