Cargo cântă duminică pentru rugby și pentru Timișoara. Vezi ce surprize pregătesc organizatorii dacă RCM câștigă trofeul

0
595

Concertul Cargo va avea loc în Piața Victoriei, începând cu ora 18:00 şi va avea parte de numeroase momente speciale.

În afara faptului că acesta va avea loc în ziua următoare finalei Superligii de rugby în care echipa timișoreană e protagonistă, concertul se dorește a fi un manifest cu dichis pentru proiectul ”Timișoara-Capitală culturală” dar și pentru valorile adevărate ale rugby-ului: unitate, continuitate și curaj. În acest sens, trupele ce vor cânta în deschidere, Sanctuar si AM band, au fost alese dintre formaţiile locale ale orașului nostru, organizatorii dorind astfel să încurajeze tinerele talente ale comunității.

Un moment important va fi marcat de reîntoarcerea rugbiștilor timișoreni în Capitala Banatului, moment preconizat pentru ora 20:00. Și pentru că rugby-ul reunește pasiunea, bucuria și plăcerea de a juca și privi, indiferent de rezultatul finalei cu Baia Mare de sâmbătă, gruparea bănăţeană va fi sărbătorită duminică în Piaţa Operei.

Conducerea Clubului de rugby speră să ofere o bucurie în plus publicului prezent, ridicând din nou deasupra capului trofeul de campioni!

Spune-ţi opinia civilizat!