ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Omul-Foarfecă”, din nou la Poli. Gueye Mansour a revenit pe Dan Păltinişanu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fostul atacant al Politehnicii Timişoara, Gueye Mansour (foto, în violet), a revenit în Capitala Banatului pentru a pune umărul la îndeplinirea obictivului echipei bănăţene. Senegalezul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu posibilitate de prelungire pe încă un an.

Atacantul a împlinit deja 28 de ani şi vine după o experienţă în Kazahstan, unde a înscris de şase ori în 17 meciuri sub culorile celor de la Ordabasy Shymkent.

Senegalezul îşi doreşte să se menţină cu Poli în Liga I şi este cel de-al zecelea transfer al clubului prim-divizionar. Acesta a jucat pentru prima dată la Timişoara, sub culorile vechii Politehnici, în 2004, când a fost adus de la clubul elveţian Servette Geneva. „Mansi” a aparţinut de clubul lui Marian Iancu până în 2012, chiar dacă a jucat doar până în 2011 la Poli. Ulterior, „omul-foarfecă” a fost împrumutat, pe rând, la CS Buftea şi Gloria Buzău, pentru ca în 2012 să se transfere definitiv în Kazahstan.

Foto:sport365.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore