Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli pierde la Galaţi şi se apropie ameninţător de locurile retrogradabile. Bănăţenii au ajuns pe 14, după 31 de etape!

- Advertisement -

Partida de la Galaţi, dintre Poli şi Oţelul, desfăşurată joi seara, a contat pentru etapa cu numărul 31 şi a fost un nou meci crucial pierdut de elevii lui Alexa, care, din nefericire pentru bănţeni, îi trimite tot mai aproape de liga secundă.

Meciul a început cu o serie de faze de partea oţelarilor, care au încercat poarta alb-negrilor de cinci ori în primele 11 minute, dar fără a reuşi să modifice tabela. Cu un Nuno Claro în forma de zile mari de care dă dovadă de la începutul sezonului, Poli nu a „testat” poarta gazdelor deloc în primul mitan, în schimb s-a apărat în „disperare” pe parcursul primelor 45 de minute.

Repriza a doua a semănat, până la un punct, extrem de bine cu cea dintâi. Moldovenii au năvălit la poarta lui Nuno Claro, care a cedat în minutul 62, când Lovin a tras excelent dintr-o lovitură liberă. 1-0! Timişorenii au dat prima replică şi primul şut pe spaţiul porţii lui Goicoechea abia în minutul 73, prin nou-intratul Nanu, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Partida se încheie după patru minute de prelungiri, deşi se ipuneau încă două minute de prelungiri suplimentare, motiv pentru care antrenorul timişorenilor, Dan Alexa, a fost la un pas extrem de mic să-l ia la şuturi pe centralul partidei Ovidiu Haţegan, însă fluierul final se auzise deja, iar timişorenii ajung, după această înfrângere, pe locul 14.

Oțelul Galaţi: Goicoecha, Tritz, Sipovic (min.75- Sîrghi), Prestia, Popescu, Cooper, Giurgiu, Lovin (min.71- Milea), Marquinhos, Henrique (min.76- Tudorie), Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Belu, Mera (min.69- Nanu), Şeroni, Morariju, Gorobsov (min.57- Trandu), Scutaru, Popovici, Poparadu, Boldea (min.46- Bălace), Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

foto:dolcesport.ro

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore