Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli pierde la Galaţi şi se apropie ameninţător de locurile retrogradabile. Bănăţenii...

Poli pierde la Galaţi şi se apropie ameninţător de locurile retrogradabile. Bănăţenii au ajuns pe 14, după 31 de etape!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Partida de la Galaţi, dintre Poli şi Oţelul, desfăşurată joi seara, a contat pentru etapa cu numărul 31 şi a fost un nou meci crucial pierdut de elevii lui Alexa, care, din nefericire pentru bănţeni, îi trimite tot mai aproape de liga secundă.

Meciul a început cu o serie de faze de partea oţelarilor, care au încercat poarta alb-negrilor de cinci ori în primele 11 minute, dar fără a reuşi să modifice tabela. Cu un Nuno Claro în forma de zile mari de care dă dovadă de la începutul sezonului, Poli nu a „testat” poarta gazdelor deloc în primul mitan, în schimb s-a apărat în „disperare” pe parcursul primelor 45 de minute.

Repriza a doua a semănat, până la un punct, extrem de bine cu cea dintâi. Moldovenii au năvălit la poarta lui Nuno Claro, care a cedat în minutul 62, când Lovin a tras excelent dintr-o lovitură liberă. 1-0! Timişorenii au dat prima replică şi primul şut pe spaţiul porţii lui Goicoechea abia în minutul 73, prin nou-intratul Nanu, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Partida se încheie după patru minute de prelungiri, deşi se ipuneau încă două minute de prelungiri suplimentare, motiv pentru care antrenorul timişorenilor, Dan Alexa, a fost la un pas extrem de mic să-l ia la şuturi pe centralul partidei Ovidiu Haţegan, însă fluierul final se auzise deja, iar timişorenii ajung, după această înfrângere, pe locul 14.

Oțelul Galaţi: Goicoecha, Tritz, Sipovic (min.75- Sîrghi), Prestia, Popescu, Cooper, Giurgiu, Lovin (min.71- Milea), Marquinhos, Henrique (min.76- Tudorie), Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Belu, Mera (min.69- Nanu), Şeroni, Morariju, Gorobsov (min.57- Trandu), Scutaru, Popovici, Poparadu, Boldea (min.46- Bălace), Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

foto:dolcesport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara testeaza un portar din Liga I. Doi tineri din lot continua la club, cu salarii diminuate

Clubul Poli Timișoara testează un portar în vârstă de 22 de ani, venit de...