ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Medicii DSP, controale la comercianţi înainte de Paşti. Câte amenzi au aplicat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Supermaketurile, pieţele, magazinele şi tarabele improvizate care comercializează produse specifice de Paşti au fost luate la control de medicii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică.

Startul la controale s-a dat din 20 martie, atunci când specialiştii DSP au inspectat starea produselor scoase la comercializare, condiţiile igienico-sanitare ale spaţiilor, echipamentele de protecție sau respectarea procedurilor de ambalare şi depozitare. „Acţiunea medicilor de a controla spaţiile în care urmează a fi pregătite şi comercializate produse alimentare specifice de sărbători urmăreşte prevenirea îmbolnăvirilor prin consum de alimente şi, ca în fiecare an, controalele se derulează inclusiv în ultima săptămînă dinaintea Paştelui”, a declarat Dana Şpac, purtătorul de cuvânt al DSP Timiș Singurele unităţi comerciale amendate au fost supermarketurile, care s-au ales cu amenzi în valoare de 10.000 de lei şi cu trei avertismente.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore