Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrație"Cadou" pentru şoferi de la primărie: strada Jiul se închide o săptămână!

„Cadou” pentru şoferi de la primărie: strada Jiul se închide o săptămână!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aveţi treabă prin centrul oraşului sau la Gara de nord? Va trebui să ocoliți pentru a ajunge la destinație, căci vremea bună vine cu vești proaste pentru șoferii din Timişoara. Vreme de mai multe zile, strada Jiul va fi închisă traficului, pentru lucrări.

Proiectul de reconfigurare a zonei are o valoare de 18.000.000 de lei, iar termenul de finalizare este de 14 luni. Lucrările au început în vara anului trecut și vizează lărgirea pasaului acestuia la cinci benzi, precum şi lărgirea carosabilului de pe strada Jiul la patru benzi.

„Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Timişoara anunţă că de astăzi, 10 aprilie 2017, s-a închis circulaţia rutieră pe strada Jiul, deoarece se efectuează lucrări de reabilitare de drumuri în intersecţia străzii Jiul cu splaiul N. Titulescu. Interdicţia de circulaţie este valabilă până la data de 16 aprilie 2017. Astăzi este închis traficul rutier pe strada Andrei Mureşanu până la orele 20,30, tot din cauza unor lucrări de drumuri”, a anunțat Primăria Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare