Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriUn tramvai care ”merge” pe ruta Bors - Calafat, da peste cap...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie – 3 martie 2020, informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara.

Un tramvai ridicat pe o platformă specială, care intră în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Borș (județul Bihor) și trebuie să ajungă la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, va perturba traficul rutier în perioada 25 februarie – 3 martie 2020. Transportul agabaritic va utiliza următorul traseul: PTF Borș – (DN1) – Centura Oradea – (DN79) – Arad – (DN7-A11-A1-A6) – Lugoj – (Varianta de ocolire Lugoj) – DN6 – Caransebeș – (Varianta de ocolire Caransebeș) – DN6 – Orșova – DN6 – Drobeta – Turnu Severin (Centura Drobeta – Turnu Severin) – DN6 – Simian – DN56A – Maglavit – DN56 – PTF Calafat.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,00 metri, iar viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. ”Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, transmit reprezentanții DRDP Yimișoara.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Sursa Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare