Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mii și mii de timișoreni citesc zilnic Vocea Timișului. Vă mulțumim și vă apreciem!

- Advertisement -

ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI! De la acest îndemn a prins contur proiectul intitulat VOCEA TIMIŞULUI – un ziar care apare doar în mediul on-line și care, mai presus de tot și toate, este APOLITIC! Nu este uşor, deoarece concurenţa este acerbă, însă noi, VOCEA TIMIŞULUI, avem un mare avantaj. VREM ŞI PUTEM, iar asta se poate observa în creșterea permanentă a numărului de cititori care accesează portalul www.voceatimisului.ro.

Conform statisticilor Google Analytics (cel mai eficient numărător de click-uri), www.voceatimisului.ro a avut în luna septembrie peste 146.000 de vizitatori unici, care au intrat de 250.232 pe site, aceștia deschizând nu mai puțin de 327.173 de afișări, motiv pentru ca insistăm să vă mulțumim din suflet tuturor celor care ne citiți și să-i îndemnăm pe cei care încă nu o fac să acceseze cu încredere www.voceatimisului.ro.

Așa cum bine știți, pe lângă ştirile cotidiene, am lansat provocarea de a vă alătura nouă prin rubrica VOCEA STRĂZII, care a devenit rapid una dintre cele mai citite secţiuni ale site-ului, pentru că numai ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

Dincolo de simpatiile politice ale fiecăruia dintre membrii echipei redacționale -diferite!- VOCEA TIMIŞULUI va fi devotat informării corecte și la timp a cititorilor, fără manipularea știrilor, pentru o justă apreciere a vieții politice, economice și sociale locale şi naţionale și internaționale. VOCEA TIMIŞULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Mai mult de atât, Vocea Timișului nu face campanie electorală în această perioadă pentru că refuză să ”tacă” atunci când partidele politice mizează pe acest lucru.

Aici avem Statisticile de trafic pe ultimele 30 zile pentru voceatimisului.ro conform Google Analytics. Aceste statistici sunt citite zilnic si sunt puse la dispozitie cu acordul administratorului acestui domeniu.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi !!!

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore