good-vibes

Good Vibes are rolul ca prin muzică să transmită doar vibrați pozitive, iar muzica lor să transmită numai bucurie și dragoste. La fel ca în vechea formulă, Good Vibes are ca instrumente de bază, pian la care va perfrma Norbi Dumitrescu, chitara bass care va fi ”stăpânită” de Radu Sinitean, percuția asigurată de Tibi Szalma și chitara solo a cărei corzi vor fi mânuite de Szili Hegyi.

mihai bizgan 2”Față de vechiul proiect, nu vom cânta dor muzică instrumentală, vor fi introduse și voci. Genurile abordate sunt: Raggae/Pop/Ska, iar de curând am lansat piesa ”Te am pe tine”, o piesa despre dragoste și ce poate face iubirea dintr-un om. Dorim ca prin muzica noastră să facem lumea să uite de toate problemele cotidiene. Prin muzica noastră vrei să îi facem pe toți să conștientizeze că cel mai important pe lumea asta este iubirea. Sperăm ca prin prima piesă, oamenii să acorde mai mult timp acestui aspect” ne-a spus Mihai Bizgan, liderul trupei.

Concertul de debut va avea loc în Jazzissimo Lounge pe data de 15 octombrie 2014, cu începere de la ora 20:00, iar intrarea va fi liberă. ”Pregătim un show pe cinste cu piese excepționale, iar cum intrarea e liberă nimeni nu are nimic de pierdut” a conchis solistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.