Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Masina primarului Robu, surprinsa in timp ce depasea ilegal o coloana de masini. Cum se scuza

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
O poză cu mașina primarului Nicolae Robu face deliciul internauților, în această dimineață. Imaginea suprinsă și postată de un utilizator Facebook arată cum Mercedesul condus de șoferul primarului Robu, Vasile Paraschiv, circulă pe liniile de tramvai de lângă Sala Olimpia, depășind o coloană de vehicule care aștepta la semafor.

Zilnic, zeci de șoferi care încalcă legea în Timișoara sunt amendați de polițiștii de la Rutieră și de cei de la Poliția Locală, însă norocul pare să îi surâdă șoferului primarului, care nu a fost amendat.

Primarul Nicolae Robu a explicat astăzi, în cadrul conferinței de la Primăria Timișoara, conform Tion, că „Eu pot să circul în regim de urgență pe șantierele din Timișoara. Evident că am fost pe șantier, da. Eu vorbesc în cunoștință de cauză, de fiecare dată, nu din ce îmi povestesc unii sau alții. (…) În nici într-un caz, sunt niște ordinari cei care au spus așa ceva. E deranjant că sunt oameni care se ocupă cu așa prostii, nici într-un caz. Or fi fost supărați că nu era deschisă strada Martir Caceu și se circula greu. Dar eu credeți că-mi pierd vremea cu așa ceva? Ce realizări pot eu avea dacă mă apuc să dau replici, să mă dezvinovățesc, eu am treburile mele, nu-mi pierd vremea cu prostii din astea. Credeți că nu avea o poză, dacă era așa? Dar există și Photoshop, le dau eu idei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare