AcasăStiriSocialFOTO Masina primarului Robu, surprinsa in timp ce depasea ilegal o coloana...

FOTO Masina primarului Robu, surprinsa in timp ce depasea ilegal o coloana de masini. Cum se scuza

O poză cu mașina primarului Nicolae Robu face deliciul internauților, în această dimineață. Imaginea suprinsă și postată de un utilizator Facebook arată cum Mercedesul condus de șoferul primarului Robu, Vasile Paraschiv, circulă pe liniile de tramvai de lângă Sala Olimpia, depășind o coloană de vehicule care aștepta la semafor. Zilnic, zeci de șoferi care încalcă legea în Timișoara sunt amendați de polițiștii de la Rutieră și de cei de la Poliția Locală, însă norocul pare să îi surâdă șoferului primarului, care nu a fost amendat.

Primarul Nicolae Robu a explicat astăzi, în cadrul conferinței de la Primăria Timișoara, conform Tion, că „Eu pot să circul în regim de urgență pe șantierele din Timișoara. Evident că am fost pe șantier, da. Eu vorbesc în cunoștință de cauză, de fiecare dată, nu din ce îmi povestesc unii sau alții. (…) În nici într-un caz, sunt niște ordinari cei care au spus așa ceva. E deranjant că sunt oameni care se ocupă cu așa prostii, nici într-un caz. Or fi fost supărați că nu era deschisă strada Martir Caceu și se circula greu. Dar eu credeți că-mi pierd vremea cu așa ceva? Ce realizări pot eu avea dacă mă apuc să dau replici, să mă dezvinovățesc, eu am treburile mele, nu-mi pierd vremea cu prostii din astea. Credeți că nu avea o poză, dacă era așa? Dar există și Photoshop, le dau eu idei”.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente