AcasăStiriAdministratieSoferi, ATENTIE! Se inchide traficul pe Bd. Gen. Dragalina din Timisoara

Soferi, ATENTIE! Se inchide traficul pe Bd. Gen. Dragalina din Timisoara

Serviciul Transport din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) anunță că în perioada 6 mai – 31 august 2019, traficul va fi restricționat complet pe Bulevardul General Ion Dragalina din oraș, acțiune necesară pentru lucrările de consolidare și reabilitare a podului cu același nume.

Comisia de circulaţie a municipiului Timişoara a avizat favorabil închiderea traficului rutier pe Bulevardul General Ion Dragalina (Podul Dragalina-Ştefan cel Mare), pe tronsonul cuprins între Splaiul Tudor Vladimirescu şi Splaiul Nicolae Titulescu.

”Măsura se va aplica începând din 6 mai 2019 (noaptea de 5 spre 6 mai) până în 31 august 2019 pentru executarea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a podului. Pe toată durata realizării lucrărilor, firma executantă SC Tehnodomus SA are obligaţia de a lua toate măsurile necesare pentru semnalizarea corespunzătoare a lucrărilor, conform normativelor în vigoare”, anunță Serviciul Transport din cadrul PMT.

Pe data de 25 aprilie 2019, edilul Timișoarei se lăuda cu faptul că în toamnă ar trebui să se închidă șantierele deschise la cele două poduri din zona Josefin, iar traficul să revină la normal. ”Lucrările la podurile Dragalina și Eroilor avansează frumos! Sunt toate premizele ca la toamnă ele să fie finalizate! În imagine, vedeți podul Dragalina, cu extensia sa din aval -în fapt un nou pod- în mare măsură realizată la nivel de structură de rezistență. Reamintesc că nu mai puțin de 24 de piloni sunt realizați până la o adâncime de 17m -ei nu se mai văd acum-, câte 12 pentru fiecare din cele două noi poduri prin care se extinde podul vechi -unul în amonte, altul în aval-, câte 6 pentru fiecare picior de pod nou”, a anunțat Nicolae Robu, cu circa o săptămână în urmă.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente