AcasăStiriPodul Dragalina ar putea fi dat in folosinta la jumatatea lunii septembrie

Podul Dragalina ar putea fi dat in folosinta la jumatatea lunii septembrie

Podul Dragalina a intrat pe ultima sută de metri a procesului de lărgire și reabilitare. Conform primarului Timișoarei, lucrările ar urma să se încheie la mijlocul lunii septembrie, însă edilul a cerut ca podul să fie dat în folosință o dată cu începerea anului școlar.

Șantierul deschis la Podul Dragalina urmează să fie închis în curând. Reabilitarea și lărgirea acestuia se apropie cu pași repezi de final, muncitorii mai având doar de turnat straturile de asfalt, de realizat și montat balustradele, și alte ”finisaje” nu foarte greu de făcut, motiv care l-au făcut pe primarul Timișoarei să-i zorească pentru ca obiectivul să fie repus în folosință în luna septembrie, așa cum a promis de nenumărate ori.

”Am fost la Podul Dragalina și suntem într-o fază foarte avansată. Este realizată inclusiv hidroizolația. E nevoie de câteva zile până când se va putea începe și asfaltarea. Podul va vi spectaculos. Acum se vede și mai bine ce anvergură are. Mai trebuie făcute balustradele, dar sunt toate premiselele ca la jumătatea lunii septembrie să fie dat în folosiță”, a explicat liberalul de la conducerea Primăriei Timișoara.

Nicolae Robu susține că a cerut reprezentanțiloc companiei care se ocupă de șantier să grăbească lucrările, astfel încât Podul Dragalina să poată fi deschis o dată cu începerea noului an școlar, care are loc pe data de 9 septembrie. ”Eu am cerut constructorului să depună toate efoturile să termine mai devreme, adică la sfărșitul primei săptămâni din una septembrie. După aprecierea mea este posibil acest lucru. oricum ce-a fost greu a trecut și mai avem foarte puțin timp de așteptat până când vom ajunge să simțim beneficiile acestei lucrări”, a conchis edilul.

Foto: Doppler ratt.ro/forum

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente