ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Podul Dragalina ar putea fi dat in folosinta la jumatatea lunii septembrie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Podul Dragalina a intrat pe ultima sută de metri a procesului de lărgire și reabilitare. Conform primarului Timișoarei, lucrările ar urma să se încheie la mijlocul lunii septembrie, însă edilul a cerut ca podul să fie dat în folosință o dată cu începerea anului școlar.

Șantierul deschis la Podul Dragalina urmează să fie închis în curând. Reabilitarea și lărgirea acestuia se apropie cu pași repezi de final, muncitorii mai având doar de turnat straturile de asfalt, de realizat și montat balustradele, și alte ”finisaje” nu foarte greu de făcut, motiv care l-au făcut pe primarul Timișoarei să-i zorească pentru ca obiectivul să fie repus în folosință în luna septembrie, așa cum a promis de nenumărate ori.

”Am fost la Podul Dragalina și suntem într-o fază foarte avansată. Este realizată inclusiv hidroizolația. E nevoie de câteva zile până când se va putea începe și asfaltarea. Podul va vi spectaculos. Acum se vede și mai bine ce anvergură are. Mai trebuie făcute balustradele, dar sunt toate premiselele ca la jumătatea lunii septembrie să fie dat în folosiță”, a explicat liberalul de la conducerea Primăriei Timișoara.

Nicolae Robu susține că a cerut reprezentanțiloc companiei care se ocupă de șantier să grăbească lucrările, astfel încât Podul Dragalina să poată fi deschis o dată cu începerea noului an școlar, care are loc pe data de 9 septembrie. ”Eu am cerut constructorului să depună toate efoturile să termine mai devreme, adică la sfărșitul primei săptămâni din una septembrie. După aprecierea mea este posibil acest lucru. oricum ce-a fost greu a trecut și mai avem foarte puțin timp de așteptat până când vom ajunge să simțim beneficiile acestei lucrări”, a conchis edilul.

Foto: Doppler ratt.ro/forum

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore