ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Muzica prea tare in cluburile de fite din Timisoara. Heaven si Epic risca INCHIDEREA

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sancțiuni maxime pentru cluburile Heaven și Epic in Timișoara, după sute de plângeri ale timișorenilor deranjați de muzica ascultată la nivel mult prea ridicat în cadrul celor două locații. Amenzile au fost aplicate de polițiștii locali sâmbătă noaptea pentru tulburarea liniștii publice.

Timișorenii se plâng de ani de zile de muzica deranjantă care bubuie în boxele cluburilor din oraș la ore ce depășesc cu mult miezul nopții, atât în zilele de weekend cât și în cele lucrătoare. Cum primarul Timișoarei anunța că orașul de pe Bega ”nu este campus monastiresc” și nu va ”elimina” aceste inconveniente de care se arătau nemulțumiți tot mai mulți locuitori au urbei, nici măsurile luate de polițiștii locali nu au fost prea… ferme.

Excepție a făcut weekend-ul trecut. Din nu se știe care motive, demne de lăudat, desigur, polițiștii locali au efectuat verificări cu privire la ”sesizări ale cetățenilor care au reclamat zgomotul produs de muzica dată la intensitate mare” la cele două cluburi. ”A fost sancționată cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată firma Epic Society SRL – baza sportivă Proiectantul, deoarece prin muzica difuzată sâmbătă noaptea a tulburat liniștea locuitorilor în intervalul 22:00-08:00. În aceeași situație se află și SC Brunita si Asociații SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la intensitate ridicată, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, sancțiunea fiind tot de 1.500 lei conform Legii 61/1991 republicată. Cele două societăți sunt la cea de-a doua sancțiune pentru aceeași faptă urmând a fi întocmite documentele în vederea propunerii suspendării activității pentru o perioadă de până la 30 de zile.”, au transmis reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Rămâne de văzut dacă oamenii legii vor avea ”curajul” necesar închiderii celor două cluburi timișorene, sau controalele se vor ”domoli” din nou, din același motiv anunțat de primarul urbei bănățene, cum că Timișoara nu este o mănăstire și că viața de noapte a orașului nu deranjează pe nimeni, de fapt (în opinia lui).

Poliția Locală mai susține că pe timpul verii, numărul de sesizări referitoare la tulburarea liniștii publice a fost ridicat atât în ceea ce privește zonele de cartiere, acolo unde unii cetățeni sfidează legea și își deranjează vecinii prin ascultarea de muzică în apartamente ori afară în parcuri sau în fața imobilelor de locuit, dar și în zonele în care se află cluburi, baruri, terase. ”De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de peste 200 astfel de sancțiuni contravenționale. Poliția Locală Timișoara reamintește că astfel de fapte se sancționează conform Legii 61/1991 republicată cu amenzi de la 500 la 1.500 lei, orele de liniște care trebuie respectate fiind între 13:00 și 14:00 pe timp de zi și seara de la ora 22:00 până la dimineața la ora 08:00”, mai spun polițiștii.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore