Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu a inaugurat ”al 4-lea subpasaj realizat in ultimii 7 ani”,...

Nicolae Robu a inaugurat ”al 4-lea subpasaj realizat in ultimii 7 ani”, o investitie privata

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Astăzi a fost deschis traficului pasajul subteran din Iulius Town, o investiție privată de sute de milioane de euro, care cuprinde și un ”tunel” rutier, construit de investitor și ”donat” autorităților locale timișorene. Evenimentul a fost transmis pe Facebook de primarul Timișoarei.

Pasajul ”Undertown”, construit de investitorul privat care dezvoltă cel mai mare complex mixt din afara Bucureștiului, la Timișoara, denumit ”Iulius Town”, a fost inaugurat zilele trecute de reprezentanții companiei care l-au construit, alături de reprezentanți ai Primăriei Timișoara, între care se afla și Nicolae Robu, edilul capitalei Banatului. De altfel, Robu a fost primul șofer care a străbătut pasajul care leagă Bulevardul Antenei de Piața Consiliul Europei, la volanul Mercedes-ului de seviciu.

Ei bine, cum pasajul rutier subteran nu a fost ”dat în trafic” la inaugurarea de săptămâna trecută, luni, 2 septembrie 2019, de dimineață, la fața locului și-a făcut prezența același Nicolae Robu, care, de această dată, a inaugurat ”oficial” pasajul subteran, deschizând traficul prin ceea ce el numește ”al 4-lea subpasaj al Timișoarei realizat în ultimii 7 ani”, edilul anunțăând prin intermediul unei postări pe rețeaua favorită de socializare că acesta a fost ”dat în folosință astăzi, 02.09.2019, la ora 10:15!”, alături de o înregistrare video în care se pot observa câțiva muncitori care dau la o parte balizele care interziceau accesul în pasajul respectiv, din sensul giratoriu realizat de administrația publică locală pe Bulevardul Antenei.

”ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Este vorba de pasajul de pe inelul 2 de trafic, ce leagă girația de pe Bd Antenei de lângă benzinărie de Piața Consiliul Europei.

Reamintesc, acest pasaj a fost realizat pe banii investitorului proiectului Iulius Town, condiție sine qua non impusă de subsemnatul la aprobarea acestui proiect, dată fiind importanța pe care o are pt traficul din Timișoara, în înțelegerea noastră, inelul 2.

Ne face plăcere să recapitulăm ce s-a întâmplat la capitolul subpasaje în ultimii ani:
• în 2015, am dat în folosință pasajul Michelangelo, realizat pe fonduri europene
• în 2017, am dat în folosință pasajul Jiul, realizat pe fonduri locale
• în 2018, am dat în folosință pasajul Popa Șapcă, realizat pe fonduri locale
• în 2019, am dat în folosință pasajul Iulius Town, realizat pe fonduri Iulian Dascălu și Atterbury

MERGEM ÎNAINTE!

ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

P.S. Pasajele Jiul și Popa Șapcă sunt și ele construcții noi, realizate în locul celor vechi din zonă, demolate, nicidecum lărgiri ale unor pasaje existente, cum încearcă să dezinformeze cu osârdie dusă la cote de-a dreptul patologice, unii!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

AL 4-LEA SUBPASAJ AL TIMIȘOAREI REALIZAT ÎN ULTIMII 7 ANI, DAT ÎN FOLOSINȚĂ ASTĂZI, 02.09.2019, LA ORA 10.15 ! MERGEM ÎNAINTE!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!Este vorba de pasajul de pe inelul 2 de trafic, ce leagă girația de pe Bd Antenei de lângă benzinărie de Piața Consiliul Europei.Reamintesc, acest pasaj a fost realizat pe banii investitorului proiectului Iulius Town, condiție sine qua non impusă de subsemnatul la aprobarea acestui proiect, dată fiind importanța pe care o are pt traficul din Timișoara, în înțelegerea noastră, inelul 2.Ne face plăcere să recapitulăm ce s-a întâmplat la capitolul subpasaje în ultimii ani:• în 2015, am dat în folosință pasajul Michelangelo, realizat pe fonduri europene• în 2017, am dat în folosință pasajul Jiul, realizat pe fonduri locale• în 2018, am dat în folosință pasajul Popa Șapcă, realizat pe fonduri locale• în 2019, am dat în folosință pasajul Iulius Town, realizat pe fonduri Iulian Dascălu și AtterburyMERGEM ÎNAINTE!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!P.S. Pasajele Jiul și Popa Șapcă sunt și ele construcții noi, realizate în locul celor vechi din zonă, demolate, nicidecum lărgiri ale unor pasaje existente, cum încearcă să dezinformeze cu osârdie dusă la cote de-a dreptul patologice, unii!

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 2 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...