Nicolae Robu dă peste degete PSD-ului în privinţa echipei de fotbal: Poli nu trebuie să aibă culoare politică

- Advertisement -

Robu încearcă din răsputeri să demonstreze faptul că Poli Timişoara nu este o „echipă politică”, cel puţin atunci când vine vorba de implicarea altor factori în luarea de decizii la nivelul clubului. Dacă echipa pierde categoric sau mai multe partide consecutive nu se eschivează de la a „pune piciorul în prag” ameninţând cu „măsuri dure” şi altele, ca şi când ar fi vorba despre colegii săi de partid care au dat „chix”, deşi acolo nu ia măsuri (vezi declaraţiile scandaloase ale colegului Horia Cristian).

De această dată, edilul timişorean reconfirmă că reprezentanta Banatului în Liga I, nu trebuie să aibă culoare politică, însă motivul este chiar unul „politic”.

„Poli nu trebuie să aibă culoare politică!

POLI este echipa de suflet a tuturor timişorenilor, indiferent de opţiunea lor politică, de etnie, statut social, etc. şi câtă vreme eu voi avea un cuvânt de spus în Timişoara, aşa va rămâne!

Cer imperativ PSD Timiş şi mai ales grupării Grindeanu să renunţe la pretenţia ca PSD să aibă 2 reprezentanţi în Consiliul Director al ACS Poli, iar PNL şi celelalte partide să rămână fără niciunul. Pretenţia este cu atât mai deplsasată cu cât, după cum este cunoscut de toata lumea, iniţiativa şi diligenţele creării acestei noi Poli îmi aparţin şi eu sunt cel ce şi-a asumat cea mai mare răspundere asupra proiectului, prin sumele angajate pentru susţinerea sa.

Dar eu nu pledez pentru interesul PNL, ci pentru ca acest sublim fenomen numit Poli să nu ajungă cu culoare politică şi nici măcar susceptibil de aşa ceva. Iată de ce, propunerea mea este ca în Consiliul Director al noii Poli să fie reprezentate prin câte o persoană toate primele 3 partide după numărul de consilieri locali şi judeţeni, la ora actuala: PNL, PSD şi PDL. Dacă agreaţi ideea, clicuiţi Like, dacă nu o agreaţi, postaţi textul Dislike” a anunţat Robu în această dimineaţă, prin intermediul Facebook.

Oare până la câte persoane se mai poate „lărgi” staff-ul administrativ al acestei echipe, care are şi-aşa mai mulţi coducători decât fotbalişti?

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare