Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SURPRIZĂ! Mărţişoare şi flori pentru femeile care trec pragul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Primele zile ale primăverii sunt şi în acest an prilej de sărbătoare pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara (AIT). Pentru a marca frumuseţea celor două zile speciale din luna martie – Mărţişorul şi Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele care vor trece pragul aeroportului timişorean în 1 Martie şi respectiv 8 Martie, vor fi întâmpinate de angajaţii aeroportului cu mărţişoare şi flori.

Ca o completare a surprizei, pe parcursul celor două zile, doamnele care se vor afla la volan şi vor avea nevoie de staţionare în parcările instituţiei, vor avea acces gratuit în interiorul acestora.

„A devenit deja o tradiţie pe Aeroportul Internaţional Timişoara să ne manifestăm aprecierea faţă de doamne şi domnişoare oferind flori şi mărţişoare acelora dintre ele care ne vor trece pragul în 1 şi 8 Martie. Ne dorim ca, prin aceste gesturi frumoase, să aducem simbolic, precum primăvara, o rază de căldură în rutina tranzitului prin aeroport” a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare