ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Petrică Folică, PP-DD: Gardul Monumentului Rezistenței Anticomuniste a costat 200.000 lei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Petrică Folică, consilier local PP-DD continuă seria de acuzații legate de renovarea Monumentului Rezistenței Anticomuniste din Banat, renovare despre care Folică afirmă că va costa mai mulți bani decât ar fi necesar.

La conferința de presă PP-DD, consilierul a declarat că l-a întrebat chiar pe primarul Nicolae Robu despre  aceste costuri exagerate, iar edilul i-ar fi răspuns că este de acord că sumele sunt mari, dar trebuie continuat în direcția în care s-a început:

„Marți 25.2.2014 a avut loc ședința de plen. Pe ordinea de zi la poziția 46 a fost privind Monumentul Rezistenței Anticomuniste din Banat. Am făcut o interpelare și am cerut am cerut primarului Robu prezentarea situației cu sumele cheltuite până în prezent. Primarul mi-a răspuns:

Vom analiza ceea ce s-a întâmplat și într-adevar sumele sunt mari, pentru oricine intră în contact cu ele, evident că mi-am pus și eu această problemă. Proiectul a fost inițiat de vechea administrație, și nu știam date despre el. Arhitecții au vrut să realizeze un momument care este un omagiu și au prezentat folosirea unor materiale care sunt foarte scumpe, granit masiv, de exemplu, care va fi adus din Italia. Merită să facem un efort si eu mi-am arătat disponibilitatea să ducem până la capăt construcția acestui monument. V-aș ruga să susțineți această finanțare așa cum a fost el aprobat inițial și popus de specialiști și arhitecți.”

Mai mult, Folică a venit și cu un desfășurător, luat de la primărie, care conține o listă cu toate cheltuielile necesare finalizării lucrări. Conform acelei liste, numai gardul care v-a încercui monumentul a costat peste 200.000 de lei, sumă uriașă este de părere consilierul, mai ales în condițiile în care, deși apare ca  finalizat, el nu există la fața locului ci este depozitat într-o magazie pentru a nu fi furat:

„Acum, eu am un desfășurător de realizări și aici vorbim despre un gard de  împrejmuire a monumentului, și specific, nu este această cea mai mare problemă dar acest gard costă 200.896 de lei și este și realizat. Eu nu am văzut acest gard acolo, am fost în vizită la monument și l-am fotografiat deși e trecut la realizări. Ei mi-au spus că este defapt depozitat într-o magazie ca să nu fie furat.  Întrebarea se pune deci, în felul următor, gardul e pus să apere monumentul, nu? Dar în situația de față cine apără monumentul, gardul? Sau monumentul apără gardul. Acest gard e realizat dar stă într-un depozit. Peste 200.000 de lei un gard?”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=oKi_Fg7vyjo&feature=youtu.be]

Costuri gard Monument

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore