Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu aruncă BOMBA! ”Aqua-park-ul de la Dudeștii Noi va fi CEL MAI MARE din această parte a Europei!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Chiar dacă nu se cunoaște încă modalitatea în care se vor putea obține fonduri europene pe exercițiul financiar 2014-2020, Nicolae Robu și Alin Nica, primarii Timișoarei, respectiv al comunei Dudeștii Noi, sunt convinși că acest proiect se va realiza în această perioadă, pe bani europeni.

Mai mult de atât, primarul Timișoarei promite că aqua-park-ul de la Dudeștii Noi va avea cel puțin aceleași condiții precum cel de la Szeged, însă va fi mai mare decât complexul construit în Ungaria. “Vom avea cel mai mare aqua-park din această parte a Europei. Proiect are o valoare de peste 20 de milioane de euro, bani pe care încercăm să îi obținem din fondurile europene de pe exercițiul financiar 2014-2020. Vorbim, desigur, despre aqua-park-ul de la Dudeștii Noi, comună situată la zece kilometri de Timișoara. Acolo avem toate premisele pentru a realiza acest aqua-park. Nu are rost să facem în Timișoara un astfel de parc, mai mic decât la Mako sau în altă parte a Ungariei, pentru că nu ar avea succes. Facem ceva mare, să fie spectaculos, atrăgător și atunci vom avea succes. Facem un parteneriat cu Primăria Dudeștii Noi și vom aplica împreună”, a declarat primarul Timișoarei.

“Proiectul aqua-park-ului este o idee care ne-a venit mergând la unguri, la acele resort-uri de agrement situate de-a lungul graniţei cu România. După boom-ul imobilar, resursele bugetului local s-au diminuat simţitor. Trebuia să găsim un element de furnizare de venituri pentru bugetul local care să fie stabil, continuu şi sustenabil. Astfel încât să nu mai depindem de alocări politice, de fonduri de la Consiliul Judeţean sau de la Guvern” ne-a mărturisit Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, într-un interviu care poate fi vizionat integral AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare