Probleme pentru USR PLUS, la Sacalaz: un cort furat, altul taiat in bucati si incendiat

- Advertisement -

Reprezentanții organizației județene a Uniunii Salvați România (USR) se plâng de ”intensitatea” cu care se face politică în comuna timișeană Săcălaz, acolo unde au fost distruse corturile Alianței USR PLUS, corturi în care se strâng semnături pentru ca Dan Barna, liderul USR în plan național, să poată participa la alegerile prezidențiale din acest an.

Reprezentanții USR Timiș se declară surprinși de ”intensitatea” cu care se face politică în Comuna Săcălaz. Motivul acestei ”surprinderi” este dat de faptul că sâmbătă și duminică noaptea, două corturi USR PLUS au fost scoase din uz, prin furt, tăiere și incendiere.

”Acesta este nivelul la care înțeleg adversarii noștri democrația. Așa își servesc politicienii actuali comunitățile, prin acțiuni ilegale de distrugere a proprietății și sabotaj electoral”, susțin cei din USR Timiș.

Nu este prima dată când filiala USR Săcălaz întâmpină rezistență, chiar înainte de alegerile parlamentare din 2016, afișele USR au fost îndepărtate de pe panourile de prezentare în mod abuziv. ”Între timp, filiala noastră a ajuns să aibă peste 40 de membri, iar în cadrul Alianței USR PLUS, am reușit să câștigăm locul 1 la alegerile Europarlamentare. Ca răspuns la competiția electorală, măsurile luate împotriva noastră au devenit mai violente, după cum puteți vedea în imaginile atașate. Nu știm exact cine a făcut acest lucru și nici nu ne interesează! Noi vom continua să fim în stradă, să strângem semnături și să le vorbim oamenilor despre viziunea USR PLUS și despre Dan Barna”, susțin cei din USR Timiș.

Liderii filialei județene a Uniunii Salvați România spun despre ”rivalii” lor că au calculat greșit, iar aceste acte de sabotaj nu fac altceva decât să arate locuitorilor din Săcălaz că este nevoie de o clasă nouă de politicieni. Că este nevoie de bun simț și fair-play pentru a dezvolta localitatea.

”În ceea ce ne privește pe noi, suntem mai hotărâți ca niciodată să ne mobilizăm și să câștigăm Primăria Săcălaz în 2020. Vom demonstra atunci că administrația locală poate fi eficientă, că se pot face mult mai multe cu banii comunității, dacă sunt cheltuiți cu bun simț!”, anunță cei din USR Timiș, precizând că acele corturi vor fi înlocuite, iar strângerea de semnături nu încetinește.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img