Un individ dat în urmărire generală în baza unui mandat european emis de Germania pentru vătămare corporală gravă, a fost depistat de polițiștii locali în Piața Libertății din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 04:15, au depistat un urmărit general în Piața Libertății. Cel în cauză avea un comportament suspect, era agitat și căuta ceva pe jos și în coșurile de gunoi, motiv pentru care polițiștii locali au trecut la legitimarea sa, stabilind că se numește V.G., are 55 de ani și domiciliul în comuna Bozieni, județul Neamț.

”La verificarea în baza de date s-a constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare emis de Germania, fiind dat în urmărire generală de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă. Acesta a declarat că se afla la Timișoara la lucru și că nu știa să fie căutat pentru vreo faptă. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea procedurilor de predare a acestuia”, anunță reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.