Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Soferi, ATENTIE! Traficul din zona centrala a Timisoarei, INCHIS si maine!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat, astăzi, că și mâine este închis traficul pe Bd. Ion I.C. Brătianu și pe strada 20 Decembrie 1989, pentru ”finalizarea lucrărilor de asfaltare”.

În cursul săptămânii trecute, mai exact joi, 12 septembrie 2019, Serviciul Transport din cadrul Primăriei Timișoara anunța că ”în perioada 13-14 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-19:00, respectiv în data de 16 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-21:00” se închide complet traficul rutier pe Bd. Ion I.C. Brătianu și pe strada 20 Decembrie 1989, ”pentru executarea lucrărilor de asfaltare”. Ei bine, astăzi, același Serviciu Transport al instituției timișorene revine cu un anunț deloc îmbucurător pentru șoferii care au ”drum” centrul capitalei Banatului.

Șoferii sunt înștiințați că marți, 17 septembrie 2019, după ce muncitorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) nu au încheiat lucrările la drumurile aflate în curs de modernizare în zona 0 a municipiului Timișoara, reluarea traficului rutier nu va fi posibilă nici mâine. Astfel, ”pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide total traficul rutier” pe Bd. Ion I.C. Brătianu pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și Piaţa Huniade, respectiv pe strada 20 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între Piața Huniade și Bd. C.D.Loga, în data de 17 septembrie 2019, între orele 9:00-24:00, anunță Serviciul Transport al PMT.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore