Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Soferi, ATENTIE! Traficul din zona centrala a Timisoarei, INCHIS si maine!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara (PMT) a anunțat, astăzi, că și mâine este închis traficul pe Bd. Ion I.C. Brătianu și pe strada 20 Decembrie 1989, pentru ”finalizarea lucrărilor de asfaltare”.

În cursul săptămânii trecute, mai exact joi, 12 septembrie 2019, Serviciul Transport din cadrul Primăriei Timișoara anunța că ”în perioada 13-14 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-19:00, respectiv în data de 16 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-21:00” se închide complet traficul rutier pe Bd. Ion I.C. Brătianu și pe strada 20 Decembrie 1989, ”pentru executarea lucrărilor de asfaltare”. Ei bine, astăzi, același Serviciu Transport al instituției timișorene revine cu un anunț deloc îmbucurător pentru șoferii care au ”drum” centrul capitalei Banatului.

Șoferii sunt înștiințați că marți, 17 septembrie 2019, după ce muncitorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) nu au încheiat lucrările la drumurile aflate în curs de modernizare în zona 0 a municipiului Timișoara, reluarea traficului rutier nu va fi posibilă nici mâine. Astfel, ”pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide total traficul rutier” pe Bd. Ion I.C. Brătianu pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și Piaţa Huniade, respectiv pe strada 20 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între Piața Huniade și Bd. C.D.Loga, în data de 17 septembrie 2019, între orele 9:00-24:00, anunță Serviciul Transport al PMT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trafic restricţionat pe mai multe artere circulate din Timişoara! Şoferii, sfătuiţi să folosească rute alternative

Veşti proaste pentru şoferi! Mai multe străzi din oraş se închid traficului rutier în...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...

VIDEO Accident sub nasul primarului Nicolae Robu, (și) din cauza semafoarelor nefuncționale

Șoferul unui vehicul care se deplasa pe Bd. C.D. Loga a intrat în intersecția...