ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Muzeul Satului Banatean, gazda unei noi editii a Targului Mesterilor Populari

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Muzeul Satului Bănăţean Timișoara vă invită la sfârșitul săptămânii, între 20 și 22 septembrie 2019, la a XIX-a ediție a Târgului Meșterilor Populari, unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale muzeului.

Târgul Meșterilor Populari este un eveniment cu continuitate, care conservă tradiţiile meşteşugurilor artistice şi prilejuieşte reîntâlnirea cu cei mai reprezentativi meşteri populari din România din diferite zone etnografice ale ţării. La această ediție vor participa circa 60 de meșteri și artizani din toată țara, specializaţi în prelucrarea lutului, lemnului, osului, metalului, în crearea de ţesături, măşti, podoabe populare, împletituri, icoane, dantelărie, obiecte din sfoară, instrumente musicale şi, nu în ultimul rând, gastronomie tradiţională.

Sâmbătă, pe 21 septembrie, între orele 10:00 – 11:00 va avea loc deschiderea festivă, iar evenimentul de va întinde pe durata întregii zile, pâna la ora 20:00, urmând ca a doua zi, duminică, expoziția cu vânzare să însuflețească pădurea din incinta muzeului de la ora 10:00 la 20:00, cu precizarea că între orele 13:00 și 14:00 va avea loc festivitatea de premiere a participanţilor, cu o tombolă cu premii constând din obiecte etnografice donate de meșterii populari participanți.

De altfel, programul evenimentului cuprinde muzică populară live, pe scena din incinta muzeului, intrarea la eveniment fiind liberă.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore