Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politia Romana: S-a modificat Codul Rutier! Se INTERZICE folosirea dispozitivelor mobile!

- Advertisement -

Poliția Română atrage atenția șoferilor că a fost modificat Codul Rutier, urmând ca din data de 12 octombrie să intre în vigoare noile prevederi care interzic ținerea în mână sau folosirea telefonului mobil și a altor dispozitive. Amenzile ajung la 1.160 de lei.

Noi modificări au fost aduse Codului Rutier, anunță polițiștii, ca urmare a unor incidente deosebit de grave care au avut loc pe șoselele din țară. Cea mai importantă reglementare apărută suplimentar în lege se referă la utilizarea telefoanelor mobile de către șoferii aflați în trafic, cărora le este interzis să mai țină în mână sau să utilizeze telefoanele mobile, tablete, camere fosot sau video și orice alt dispozitiv cu funcții de redare text, foto sau video, pe durata deplasării vehiculului pe care îl conduce.

”Atenție!!!

S-A MODIFICAT CODUL RUTIER!

Începând cu data de 12 octombrie 2019 vor intra în vigoare noile reglementări prin care va fi interzisă ținerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod atât a telefonului mobil, cât și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, de către șofer în timpul conducerii vehiculului aflat in mișcare. Sancțiunea pentru nerespectare legii este de la 6 la 8 puncte amendă (în prezent de la 870 de lei la 1160 lei) și 4 puncte penalizare.

Respectă legea!

Ai timp de telefon după ce ai oprit roata!
Urmează și alte noi reglementări, așa că stai aproape!”
, este mesajul transmis de Poliția Română.

Fără telefon la volan!

Atenție!!!S-A MODIFICAT CODUL RUTIER!Începând cu data de 12 octombrie 2019 vor intra în vigoare noile reglementări prin care va fi interzisă ținerea în mână sau folosirea cu mâinile în orice mod atât a telefonului mobil, cât și a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, de către șofer în timpul conducerii vehiculului aflat in mișcare.Sancțiunea pentru nerespectare legii este de la 6 la 8 puncte amendă (în prezent de la 870 de lei la 1160 lei) și 4 puncte penalizare.Respectă legea! Ai timp de telefon după ce ai oprit roata!Urmează și alte noi reglementări, așa că stai aproape!#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 17 septembrie 2019
- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore