Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de kilograme de petarde şi alte articole pirotehnice confiscate de poliţiştii din Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

În perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2013, oamenii legii din Timiş au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii, identificării şi combaterii evenimentelor negative generate de nerespectarea prevederilor legale care reglementează deţinerea, comercializarea, importul, depozitarea şi folosirea articolelor pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice în perioada sărbătorilor de iarnă.

În această perioadă, poliţiştii au efectuat, pe raza judeţului, 18 acţiuni şi controale în mai multe centre comerciale, societăţi autorizate să desfăşoare operaţiuni cu articole pirotehnice, pieţe şi târguri.

Cu această ocazie, au fost întocmite 11 dosare penale, persoanelor depistate desfăşurând operaţiuni cu articole pirotehnice fără a respecta prevederile Legii nr.126/1995, republicată, privind regimul materiilor explozive. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării 450 de kg de obiecte pirotehnice deţinute ilegal.

Activităţile fac parte din acţiunea desfăşurată la nivel naţional de Poliţia Română, „Foc de artificii”, pentru verificarea legalităţii desfăşurării operaţiunilor cu articole pirotehnice de către persoanele fizice şi juridice, în perioada sărbătorilor de iarnă 2013/2014.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare