NU avea permis de conducere dar A FURAT o mașină din Săcălaz! Șoferul de ”ocazie” a fost ajutat de trei MINORI

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de un tânăr de 25 de ani bănuit de furtul unui autoturism, dar și alţi trei minori bănuiţi de complicitate la furt. Cei patru tineri au fost prinși de polițiști în noaptea de 6 spre 7 iulie 2014, în jurul orei 2:00, atunci când oamenii legii de la Secţia 4 au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Timiş, din orașul de pe Bega.

Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânărul de 25 de ani, din localitatea Săcălaz, judeţul Timiş, care se afla la volanul autoturismului, nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Mai mult de atât, extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că autoturismul ar fi fost furat, prin folosirea unor chei potrivite, în aceeaşi noapte, de pe raza localităţii Săcălaz.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, pe numele tânărului fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Nici cei trei copii aflați în mașină alături de șofer nu au scăpat de brețul lung al legii, minorii, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, pasageri în autoturism, fiind cercetați de polițiști pentru complicitate la furt în scop de folosinţă.

”Șoferul” de ocazie a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanelor în cauză.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img