Doi bărbaţi din Uivar au furat 60 de kilograme de carne şi un aparat de sudură dintr-o casă din Pustiniş. Poliţia i-a arestat

- Advertisement -

Pe data de 17 februarie 2014, în jurul orei 8:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Uivar au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa din localitatea Pustiniş, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

Ca urmare a investigaţiilor făcute de oamenii legii, ieri poliţiştii i-au identificat pe S. Ştefan, de 46 de ani şi J. Cătălin, de 33 de ani, ambii din comuna Uivar, bănuiţi de comiterea furtului. Cei doi sunt suspectaţi de faptul că ar fi pătruns în locuinţa păgubitului prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi sustras un aparat de sudură, aproximativ 60 de kg de carne şi o geantă de voiaj. Prejudiciul în valoare de 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img