ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi bărbaţi din Uivar au furat 60 de kilograme de carne şi un aparat de sudură dintr-o casă din Pustiniş. Poliţia i-a arestat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe data de 17 februarie 2014, în jurul orei 8:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Uivar au fost sesizaţi de o persoană despre faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa din localitatea Pustiniş, iar din interior au sustras mai multe bunuri.

Ca urmare a investigaţiilor făcute de oamenii legii, ieri poliţiştii i-au identificat pe S. Ştefan, de 46 de ani şi J. Cătălin, de 33 de ani, ambii din comuna Uivar, bănuiţi de comiterea furtului. Cei doi sunt suspectaţi de faptul că ar fi pătruns în locuinţa păgubitului prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, iar din interior ar fi sustras un aparat de sudură, aproximativ 60 de kg de carne şi o geantă de voiaj. Prejudiciul în valoare de 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite păgubitului.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore