Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii timişoreni la întrunire cu administratorii căminelor studenţeşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Oamenii legii au organizat, pe 15 noiembrie, o întrunire cu administratorii căminelor studenţeşti din Timişoara în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă publică în zona centrelor, campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti în anul de învăţământ 2013 – 2014.

În baza prevederilor planului, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise în zona centrelor sau campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti, cum ar fi comerţul ilicit, furturile de/din auto, din camere de cămin, trafic şi consum de substanţe interzise etc.

Pentru prevenirea furturilor din camerele de cămin, celor 22 de administratori prezenţi le-au fost reamintite obligaţiile care trebuiesc respectate conform legii.
Pentru un an universitar în siguranţă, vor fi intensificate activităţile de parteneriat între poliţie, organizaţiile studenţeşti şi administraţia centrelor/campusurilor universitare pentru iniţierea şi derularea unor campanii de informare cu caracter preventiv pentru studenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare