Poliţiştii timişoreni la întrunire cu administratorii căminelor studenţeşti

0
747

Oamenii legii au organizat, pe 15 noiembrie, o întrunire cu administratorii căminelor studenţeşti din Timişoara în scopul îmbunătăţirii climatului de siguranţă publică în zona centrelor, campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti în anul de învăţământ 2013 – 2014.

În baza prevederilor planului, poliţiştii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale comise în zona centrelor sau campusurilor universitare şi a căminelor studenţeşti, cum ar fi comerţul ilicit, furturile de/din auto, din camere de cămin, trafic şi consum de substanţe interzise etc.

Pentru prevenirea furturilor din camerele de cămin, celor 22 de administratori prezenţi le-au fost reamintite obligaţiile care trebuiesc respectate conform legii.
Pentru un an universitar în siguranţă, vor fi intensificate activităţile de parteneriat între poliţie, organizaţiile studenţeşti şi administraţia centrelor/campusurilor universitare pentru iniţierea şi derularea unor campanii de informare cu caracter preventiv pentru studenţi.

Spune-ţi opinia civilizat!