Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSe INCHIDE complet traficul, din nou, in centrul Timisoarei!

Se INCHIDE complet traficul, din nou, in centrul Timisoarei!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Serviciul Transport al Primăriei Municipiului Timișoara anunță că traficul rutier va fi închis de dimineața până seara, pe parcursul a trei zile, pentru executarea lucrărilor de asfaltare rămase de făcut după reconfigurarea unui număr important de străzi din zona centrală a capitalei Banatului.

Șoferii care au treabă în zona centrală a Timișoarei au noi motive de… ”bucurie” de la Primăria Timișoara. Serviciul Transport al instituției de pe Bd. C.D. Loga îi înștiințează că traficul rutier se restricționează pe parcursul a trei zile, din care numai una nelucrătoare.

”Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier pe Bd. Ion I.C. Brãtianu pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și Piaţa Huniade, respectiv pe strada 20 Decembrie 1989 pe tronsonul cuprins între Piața Huniade și Bd. C.D.Loga, în perioada 13-14 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-19:00, respectiv în data de 16 septembrie 2019, în intervalul orar 9:00-21:00”, transmit reprezentanții municipalității.

Astăzi, joi, 12 septembrie 2019, așa cum se poate observa și din imaginile din galeria foto de mai jos, muncitorii Societății de Drumuri Municipale lucrează de zor la montarea bordurilor pe strada 20 decembrie 1989, dar și în zona sensului giratoriu din fața Liceului Tehnic Ion I.C. Brătianu, care a fost ”mutat” înspre mijlocul intersecției, înspre parcurile Brătianu și Civic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare