doua-mini-benzi-pe-strada-nistrului-autobuz-ratt-M44-trecere-de-pietoni

Circulați fără bilete cu vehiculele Regiei Autonome de Transport Timișoara? Atenție, riscați să ca în loc de cadouri de Crăciun să vă cheluitiți banii pe plata amenzilor. Asta pentru că Poliția Locală și Jandarmeria fac controale în tramvaie și autobuze. Doar ieri oamenii legii au dat amenzi în valoare totală de 3.500 de lei.

„În urma acțiunii de ieri, polițiștii locali au aplicat și 13 sancțiuni în valoare de 3500 lei pentru diverse fapte printre care consum de alcool, fumat în stații, comerț ambulant, lipsa documentelor de călătorie etc. De asemenea, mai mulți cerșetori au fost depistați și preluați din tramvaie, fiind transportați către serviciile sociale. S-a acționat într-o primă fază pe principalele linii printre care Piața Traian, Piața 700, Piața Maria, N. Bălcescu, Gara de Nord, urmând ca în zilele următoare patrulele mixte să fie prezente și pe alte linii. Pentru asigurarea unui climat de siguranță pe mijloacele de transport în comun ale municipiului, acțiunile comune vor continua și în perioada următoare, aceasta pe lângă patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban”, transmite Poliția Locală.

Articolul precedentFOTO Masina primarului Robu, surprinsa in timp ce depasea ilegal o coloana de masini. Cum se scuza
Articolul următorGhinon in prag de Craciun. S-au rasturnat cu masina in sant pe Calea Aradului
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII