Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Căruţaşii care nu respectă legislaţia rutieră, ARŞI la buzunare de Poliţia Locală Timişoara

- Advertisement -

Amatorii de plimbari cu căruţa vor plăti bani frumoşi dacă se plimbă prin Timişoara fără să respecte regulile de circulaţie. Este promisiunea de care Poliţia Locală Timişoara s-a ţinut ultimele săptămâni, când a amendat mai mulţi posesori de vehicule tractate de cai, ajungând chiar să confişte o căruţă, după ce proprietarul ei a încălcat legea de mai multe ori în aceeaşi zi.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră s-au deplasat ieri, ca urmare a unei sesizări, pe str. Aurel Podeanu, unde au depistat un bărbat care se deplasa cu căruța fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Cel în cauză a fost sancționat conform HCL 251/2002 modificată, cu amendă de 300 de lei, fiind solicitat sprijinul reprezentanților SDM care au sosit la fața locului cu utilaje pentru ridicarea căruței, care a fost transportată ulterior la depozitul din Calea Șagului. Până acum, de la demararea acțiunilor au fost ridicate cinci căruțe depistate circulând fără aviz. Poliția Locală atrage încă o dată atenția că va continua aceste acțiuni de ridicare a căruțelor deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule”, a transmis Poliţia Locală. Cei care doresc să seseizeze oamenilor legii alte nereguli legate de modul în care circulă căruţele prin Timişoara o pot face la numărul de telefon 0256.968.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore