ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Diaconu va fi reales președinte al PNL Timișoara. Candidații pentru structura de conducere

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii din Timişoara îşi aleg astăzi un nou preşedinte. Competiţia va fi una de formă însă, pentru că singurul candidat intrat în cursă este chiar actualul preşedinte, Dan Diaconu. Acesta este viceprimar al Timişoarei şi a fost pentru o perioadă de timp, după fuziunea dintre PNL şi PDL, copreşedinte al organizaţiei municipale, alături de deputatul transferat recent la PMP, Cornel Sămărtinean.

„Pentru cele două funcții de prim-vicepreședinți sunt în competiție 7 liberali: pentru prim-vicepreședintele care va avea în atribuții domeniul Strategii Politice și Comunicare și-au depus candidatura:, Simion Moșiu și Vasile Rușeț, iar pentru funcția de prim-vicepreședinte cu atribuții în domeniul de Politici Publice candidează: Claudiu Chira, Leontin Matei, Gheorghe Sabou și Constantin Sandu. Conform noului Statut al PNL, organizația municipală va avea 8 funcții de vicepreședinți, pentru care și-au depus candidaturile 18 liberali. Biroul Politic Local PNL Timișoara va fi întregit de 15 membri, poziții pentru care candidează 36 de liberali, și de un trezorier, funcție pentru care există o candidatură”, a informat departamentul de comunicare al PNL Timiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore