spitalului de copii

Aveţi treabă în zona Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu”? Aveți grijă mare atunci când vă parcați mașina, căci polițtiștii locali fac controale în zonă, iar orice ilegalitate comisă este asupru sancționată. Totul după ce şoferii care tranzitează zona zilnic s-au plâns să maşinile parcate neregulamentar îngreunează traficul!

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în aceste zile în zona Piaței Regina Maria, la intersecția străzilor Iosif Nemoianu cu Republicii și Bdul Regele Ferdinand, unde au existat mai multe sesizări de la cetățeni care au reclamat că, din cauza autovehiculelor care nu se respectă indicatorul ”oprirea interzisă”, este îngreunată fluența traficului în zona respectivă. Astfel, polițiștii locali au efectuat verificări cu scopul fluidizării traficului din zonă, fiind aplicate în ultimele două zile peste 15 sancțiuni celor care au fost depistați având autovehiculele parcate astfel încât îngreunau circulația rutieră. Reamintim că, potrivit OUG 195/2002, sancțiunile pentru astfel încălcări ale legislației se încadrează între 290 lei și 725 lei, și 2 sau 3 puncte penalizare la permis în funcție de fapta comisă, respectiv oprire sau staționare”, a informat Poliția Locală din Timișoara.

Foto: arhivă

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.