Robu, aflat în Extremul Orient, dă ordin Poliţiei Locale să facă ordine în fosta bază RATT din Calea Lipovei, plină de COLIBE şi BOSCHETARI! FOTO

- Advertisement -

Pe terenul din apropierea fostei baze a Regiei Autonome de Transport Timişoara, mai mulţi oamenii ai străzii locuiau ilegal şi au strâns acolo o cantitate semnificativă de gunoaie transformând zona într-un adevărat focar de infecţie.

În locaţia respectivă au fost depistate zece persoane, din care patru adulţi şi şase minori, aceştia din urmă cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, toţi din localităţi precum Satchinez, Saravale – Timiş, Socol – Caraş Severin, Moşteni – Gorj. Aceştia au fost preluaţi în baza de date a Poliţiei Locale Timişoara, fiind aplicate sancţiuni adulţilor pentru mizeria făcută şi pentru ridicarea de adăposturi improvizate, după care aceştia au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu, iar minorii au fost predaţi la Centrul de pe str. Ioan Slavici.

Zona urmează să fie salubrizată cu ajutorul angajaţilor de la Retim, locuinţele improvizate fiind deja demolate. Cum o parte din teren aparţine unei societăţi private, reprezentanţii acesteia şi-au luat angajamentul să îngrădească perimetrul care le aparţine pentru a nu mai exista situaţii de acest gen pe viitor.

Intervenţia poliţiştilor locali a avut loc la dispoziţia primarului Nicolae Robu, dată din Extremul Orient, unde se afla în vizită oficială, ca urmare a unei sesizări primite de edil pe contul personal de Facebook.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

VIDEO Cu gluga pe cap, a aruncat o roaba de gunoi la coltul strazii, la Timisoara

Un timișorean a fost sancționat de polițiștii locali...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după...

Nesimtitii nu renunta sa arunce gunoaie pe strada, prin cartierele Timisoarei

Au fost aplicate noi sancțiuni drastice de polițiștii locali,...

E plin de GUNOAIE in cartierul Plopi, dupa ”curatenia de primavara”! Ce a promis Nicolae Robu

Cetățenii cartierului Plopi din Timișoara au venit în număr...

Peste 1.400 de AMENZI pentru cei care aruncă GUNOIUL pe domeniul public, la Timisoara

Polițiștii locali au aplicat peste 1.400 de sancțiuni contravenționale...

Din aceeași categorie

Categorii Populare