Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRobu, aflat în Extremul Orient, dă ordin Poliţiei Locale să facă ordine...

Robu, aflat în Extremul Orient, dă ordin Poliţiei Locale să facă ordine în fosta bază RATT din Calea Lipovei, plină de COLIBE şi BOSCHETARI! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe terenul din apropierea fostei baze a Regiei Autonome de Transport Timişoara, mai mulţi oamenii ai străzii locuiau ilegal şi au strâns acolo o cantitate semnificativă de gunoaie transformând zona într-un adevărat focar de infecţie.

În locaţia respectivă au fost depistate zece persoane, din care patru adulţi şi şase minori, aceştia din urmă cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, toţi din localităţi precum Satchinez, Saravale – Timiş, Socol – Caraş Severin, Moşteni – Gorj. Aceştia au fost preluaţi în baza de date a Poliţiei Locale Timişoara, fiind aplicate sancţiuni adulţilor pentru mizeria făcută şi pentru ridicarea de adăposturi improvizate, după care aceştia au fost îndrumaţi către localităţile de domiciliu, iar minorii au fost predaţi la Centrul de pe str. Ioan Slavici.

Zona urmează să fie salubrizată cu ajutorul angajaţilor de la Retim, locuinţele improvizate fiind deja demolate. Cum o parte din teren aparţine unei societăţi private, reprezentanţii acesteia şi-au luat angajamentul să îngrădească perimetrul care le aparţine pentru a nu mai exista situaţii de acest gen pe viitor.

Intervenţia poliţiştilor locali a avut loc la dispoziţia primarului Nicolae Robu, dată din Extremul Orient, unde se afla în vizită oficială, ca urmare a unei sesizări primite de edil pe contul personal de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Cu gluga pe cap, a aruncat o roaba de gunoi la coltul strazii, la Timisoara

Un timișorean a fost sancționat de polițiștii locali cu 3.000 de lei după...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după ce a fost surprins abandonând...