Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Crosul Olimpic Timişoara 2014 are loc sâmbătă. Vezi ce premii poţi câştiga participând

- Advertisement -

Participanţii la Crosul Olimpic 2014 vor avea surpriza unor premii numeroase în acest an, în plus, primii 350 participanţi vor primi tricouri, iar următorii 150 şepci. Pentru câştigători, locul I este premiat cu 500 de lei, locul II cu 400 de lei şi locul III cu 300 de lei, la ambele categorii, feminin și masculin. Cel mai vârstnic participant la Crosul Olimpic va primi, de asemenea, un premiu de 200 lei, la fel şi cel mai tânăr participant.

Startul Crosului se dă din dreptul intrării Liceului cu Program Sportiv “Banatul” Timişoara, de pe platoul din faţa Stadionului “Dan Păltinişanu”, iar sosirea este amenajată pe aleea de la intrarea în LPS “Banatul”.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul „Lunii olimpice 2014”, organizate de Academia Olimpică Română cu ocazia împlinirii a „100 ani de olimpism în România”.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiş se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore