Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCrosul Olimpic Timişoara 2014 are loc sâmbătă. Vezi ce premii poţi câştiga...

Crosul Olimpic Timişoara 2014 are loc sâmbătă. Vezi ce premii poţi câştiga participând

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Participanţii la Crosul Olimpic 2014 vor avea surpriza unor premii numeroase în acest an, în plus, primii 350 participanţi vor primi tricouri, iar următorii 150 şepci. Pentru câştigători, locul I este premiat cu 500 de lei, locul II cu 400 de lei şi locul III cu 300 de lei, la ambele categorii, feminin și masculin. Cel mai vârstnic participant la Crosul Olimpic va primi, de asemenea, un premiu de 200 lei, la fel şi cel mai tânăr participant.

Startul Crosului se dă din dreptul intrării Liceului cu Program Sportiv “Banatul” Timişoara, de pe platoul din faţa Stadionului “Dan Păltinişanu”, iar sosirea este amenajată pe aleea de la intrarea în LPS “Banatul”.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul „Lunii olimpice 2014”, organizate de Academia Olimpică Română cu ocazia împlinirii a „100 ani de olimpism în România”.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiş se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare