Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSeminar "antidrog şi antivioleţă", în cadrul Lunii Olimpice, la Timişoara

Seminar „antidrog şi antivioleţă”, în cadrul Lunii Olimpice, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Academia Olimpică Română, Filiala Timiş, organizează luni, 26 mai 2014, la Timişoara, o serie de activităţi în cadrul Lunii Olimpice. Astfel, de la ora 10:00, la Liceul cu Profil Sportiv ”Banatul”, are loc un seminar intitulat ”Prevenirea delicvenţei juvenile”, pe tema consumului de substanţe psihotrope şi a prevenirii violenţei în şcoală, derulat în parteneriat cu Agenţia Antidrog.

În aceeaşi zi se desfăşoară şi Concursul de prezentări despre 100 de ani de Olimpism sau despre România la Jocurile Olimpice, începând cu ora 14:00, în incinta unităţii şcolare amintite.

„Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc. De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiş se desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România” a declarat Maria Olaru (foto), Director al filialei Timiş a Academiei Olimpice Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare