Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTraian Stoia vrea să lase biserica din Dacia fără parcare. Vezi de...

Traian Stoia vrea să lase biserica din Dacia fără parcare. Vezi de ce! FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lui Traian Stoia nu-i place parcul din zona Dacia. Edilul consideră că de când s-a schimbat administrația, zona respectivă nu mai arată atât de bine ca înainte. Astfel, viceprimarul dorește ca municiplaitatea să intervină la renovarea spațiului, cât și pentru tăierea plopilor care produc mult puf și conduc la alergii, și înlocuirea lor cu alți copaci. Stoia a mai atras atenția și asupra fântânii care nu mai funcționează și asupra trotuarelor degradate.

„Un parc care arăta extraordinar când domnul Ciuhandu locuia în zonă, acum arată mai puţin bine. După cum vedeţi, este şi problema pufului acela de plop care provoacă alergii”, este de părere Stoia.

În plus, viceprimarul a declarat că oamenii primăriei au făcut cercetări la parcarea din fața bisericii din zonă și au descoperit că, deși terenul este al primăriei, spațiul a fost amenajat fără aprobarea municipalității. Mai mult, parcarea este delimitată de stâlpi de metal, iar accesul este limitat, deși nu se știe pentru cine. Edilul a explicat că se vor lua măsuri și reprezentanții bisericii fie vor rămâne fără parcare, fie vor trebui să plătească o chirie.

„Problema şi mai serioasă e cea a parcării, parcare care e tot timpul goala, cu excepţia sărbătorilor şi a zilelor de sâmbătă şi duminică. Am luat legătura cu domnul Culiţă Chiş şi nu Primăria a montat aceşti stâlpişori. Terenul este al Primăriei, dar cine a amenajat această parcare, vom afla săptămâna viitoare. Primăria nu a primit niciun ban și nu e în regulă” a încheiat edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare