Uite aşa se parchează un BMW în Cartierul Plopi din Timişoara

2
1207

Azi dimineaţa locuitorii Cartierului Plopi din Timişoara au avut surprinderea să vadă noul mod de a parca un Bmw. Probabil „Schumacher de Plopi” din cauza vitezei excesive şi a aburilor lui Bahus nu a mai reuşit să stăpânească bolidul şi l-a proptit direct în şanţ. Nu ştim câţi pasageri erau în maşina dar un lucru este cert, toţi au părăsit automobilul pe uşile din dreapta. Sigur va avea nevoie de o macara pentru a-şi recupera maşina din şanţ.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

2 COMENTARII

  1. Domnule Cristian Ursu problema ii cat de beti erau !!! Si cine putea murii acolo…si de ce mama naibii nu exista politie adevarata in orasul asta !!!

  2. Cu siguranta ca pierderea nu este atat de mare pe cat pare, ca sa nu mai vorbim despre siguranta financiara a posesorului care mai mult ca sigur nu are probleme in aceasta directie. Probabil ca s-au si distrat pe seama evenimentului si l-au trecut la categoria „Oare ce ne aduce Mos Craciun”.

Comments are closed.