Portalul www.voceatimisului.ro a stabilit în cursul zilei de duminică, 23 decembrie 2012, un nou maxim istoric. 6.069 de vizitatori unici au intrat pe site pentru a afla noutăţile din judeţul nostru şi nu numai. Vă mulţumim şi suntem mândri de faptul că „IMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

IMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI! De la acest îndemn a prins contur acest proiect intitulat VOCEA TIMIŞULUI. Echipa noastră este formată din jurnalişti tineri, unii doar cu sufletul tânăr, dar experimentaţi, ce doresc să facă din această publicaţie una de referinţă pentru mediul online timişean. Nu este uşor, deoarece concurenţa este acerbă, însă noi, VOCEA TIMIŞULUI, avem un mare avantaj. VREM ŞI PUTEM!

Lansat pe data de 3 septembrie 2012, adică acum mai puţin de patru luni, www.voceatimisului.ro s-a impus deja pe piaţa de profil, mai exact pe piaţa noutăţilor şi ştirilor on-line. Deşi am avut dificultăţi, pe care le-am spus cu „VOCE” tare, precum dispariţia „mogulului” Ovidiu Gabriel Ţarcă cu mare parte din logistica redacţiei, nu ne-am lăsat doborâţi şi iată că nimic nu a fost în zadar.

După nici patru luni de la lansarea portalului, www.voceatimisului.ro se ridică cu mult peste nivelul atins de site-uri cu ştate vechi în domeniu, precum www.renasterea.ro (Renaşterea Bănăţeană) sau www.opiniatimişoarei.ro (Opinia Timişoarei), care au ani de muncă în spate.

Aşadar, singura publicaţie on-line care ne „bate” este tandemul Tion&Agenda, care reuşesc, dar nu pentru mult timp să se menţină în fruntea acestui clasament, însă, cu ajutorul dumneavoastră, şi sub sloganul deja cunoscut – „Împreună ne facem auziţi!” ţintim locul întâi în domeniul on-line.
Iată clasamentul, în funcţie de vizitatorii unici, ai celor mai importante site-uri de ştiri din judeţul nostru:
– www.tion.ro – 11.783 (brat.ro)
– www.agenda.ro – 11.660 (brat.ro)
www.voceatimisului.ro – 6.069 (statcounter)
– www.opiniatimisoarei.ro – 5.829 (trafic.ro)
– www.oradestiri.ro (naţional, pe plan local sub denumirea de www.oradetimis.ro) – 3.886 (trafic.ro)
– www.renasterea.ro – 1.765 (trafic.ro)
– www.ziuadevest.ro – 1.621 (trafic.ro)
– www.newstimisoara.ro – 1.343 (trafic.ro)
– www.redesteptarea.ro – 754 (t5.ro)

Celelate site-uri importante de ştiri nu sunt listate la un „numărător” de vizitatori, însă „creşterea” noastră poate fi urmărită şi pe motorul de căutare Google, acolo unde, dacă scrieţi „ziare online timisoara” sau „stiri timisoara online” ne găsiţi deja pe poziţia a doua si a treia, şi toate astea datorită dumneavoastră, cititorilor şi a echipei de profesionişti care se perfecţionează, tot pentru dumneavoastră, pe zi ce trece.

Nu uitaţi,VOCEA TIMIŞULUI SUNTEŢI VOI ŞI DOAR ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!