Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vă mulţumim! Peste 6.000 de vizitatori unici ne fac să fim mândri că vă suntem de folos

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Portalul Vocea Timișului a stabilit în cursul zilei de duminică, 23 decembrie 2012, un nou maxim istoric. 6.069 de vizitatori unici au intrat pe site pentru a afla noutățile din județul nostru și nu numai. Vă mulțumim și suntem mândri de faptul că „IMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

IMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI! De la acest îndemn a prins contur acest proiect intitulat VOCEA TIMIŞULUI. Echipa noastră este formată din jurnaliști tineri, unii doar cu sufletul tânăr, dar experimentați, ce doresc să facă din această publicație una de referință pentru mediul online timișean. Nu este ușor, deoarece concurența este acerbă, însă noi, VOCEA TIMIŞULUI, avem un mare avantaj. VREM ŞI PUTEM!

Lansat pe data de 3 septembrie 2012, adică acum mai puțin de patru luni, Vocea Timișului s-a impus deja pe piața de profil, mai exact pe piața noutăților și știrilor on-line. Deși am avut dificultăți, pe care le-am spus cu „VOCE” tare, precum dispariția „mogulului” Ovidiu Gabriel Ţarcă cu mare parte din logistica redacției, nu ne-am lăsat doborâţi şi iată că nimic nu a fost în zadar.

După nici patru luni de la lansarea portalului, Vocea Timișului se ridică cu mult peste nivelul atins de site-uri cu ştate vechi în domeniu, precum www.renasterea.ro (Renaşterea Bănăţeană) sau www.opiniatimişoarei.ro (Opinia Timişoarei), care au ani de muncă în spate.

Aşadar, singura publicaţie on-line care ne „bate” este tandemul Tion&Agenda, care reuşesc, dar nu pentru mult timp să se menţină în fruntea acestui clasament, însă, cu ajutorul dumneavoastră, şi sub sloganul deja cunoscut – „Împreună ne facem auziţi!” ţintim locul întâi în domeniul on-line.
Iată clasamentul, în funcţie de vizitatorii unici, ai celor mai importante site-uri de ştiri din judeţul nostru:
– www.tion.ro – 11.783 (brat.ro)
– www.agenda.ro – 11.660 (brat.ro)
www.voceatimisului.ro – 6.069 (statcounter)
– www.opiniatimisoarei.ro – 5.829 (trafic.ro)
– www.oradestiri.ro (naţional, pe plan local sub denumirea de www.oradetimis.ro) – 3.886 (trafic.ro)
– www.renasterea.ro – 1.765 (trafic.ro)
– www.ziuadevest.ro – 1.621 (trafic.ro)
– www.newstimisoara.ro – 1.343 (trafic.ro)
– www.redesteptarea.ro – 754 (t5.ro)

Celelate site-uri importante de ştiri nu sunt listate la un „numărător” de vizitatori, însă „creşterea” noastră poate fi urmărită şi pe motorul de căutare Google, acolo unde, dacă scrieţi „ziare online timisoara” sau „stiri timisoara online” ne găsiţi deja pe poziţia a doua si a treia, şi toate astea datorită dumneavoastră, cititorilor şi a echipei de profesionişti care se perfecţionează, tot pentru dumneavoastră, pe zi ce trece.

Nu uitaţi, VOCEA TIMIŞULUI SUNTEŢI VOI ŞI DOAR ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore