Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Michi şi Şuie Paparude revin în această seară la Timişoara. Vezi care sunt câştigătorii invitaţiilor puse la bătaie de Vocea Timişului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum vă informam încă de pe data de 4 iunie, „The Fresh” pregăteşte un nou eveniment al cărui protagonişti vor fi DJ Vadim şi Şuie Paparude. În deschiderea evenimentului ne întâlnim cu Mighty Boogie, un artist timişorean cu vechime în zona muzicală influenţată de reggae. Accesul în locaţie este permis începând cu ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de lei până la ora 00:00 şi 30 de lei după aceea.

Vocea Timişului a organizat un concurs la finalul căruia a acordat trei invitaţii duble pentru cititorii noştri, care erau invitaţi să dea like la pagina Vocea Timişului, un share la postarea de pe pagina de Facebook şi să adauge un comentariu de confirmare.

Conform tragerii la sorţi efectuate cu ajutorul random.org, primii trei în ordinea extragerii au fost Alexandru Stanciu, Andreea Koska şi Raluca Topciov, numele celor trei câştigători fiind confirmat deja organizatorilor evenimentului, pentru ca aceştia să poată intra alătuuri de însoţitorii lor.

De menţionat este faptul că Michi revine, împreună cu Şuie Paparude, la Timişoara, pentru prima dată de la infarctul suferit pe 20 octombrie 2013, tot în oraşul de pe Bega. Tocmai ca semn de mulţumire şi respect faţă de medicii care i-au salvat viaţa în urmă cu mai bine de jumătate de an, Michi i-a invitat aseară pe cei de la SMURD, la o „ieşeală” în Amplificat Bar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Educatoarea criminala, consultata de medicii de la Spitalul de Psihiatrie. UPDATE Decizia procurorilor

Educatoarea din Timişoara care a şocat o ţară întreagă după ce şi-a ucis cu...

Concurs la Spitalul Judetean din Timisoara. Ce posturi de conducere sunt vacante

Concurs pentru ocuparea mai multor posturi la Spitalul Județean din Timișoara. Unitatea medicală caută...

Trei operatii SPECTACULOASE la Spitalul Judetean Timisoara, la inceputul acestei saptamani

Trei paciente care sufereau de diverse forme de anevrism au fost operate la Spitalul...