Iunie-7-DJ-Vadim-Suie-Paparude

Aşa cum vă informam încă de pe data de 4 iunie, „The Fresh” pregăteşte un nou eveniment al cărui protagonişti vor fi DJ Vadim şi Şuie Paparude. În deschiderea evenimentului ne întâlnim cu Mighty Boogie, un artist timişorean cu vechime în zona muzicală influenţată de reggae. Accesul în locaţie este permis începând cu ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de lei până la ora 00:00 şi 30 de lei după aceea.

Vocea Timişului a organizat un concurs la finalul căruia a acordat trei invitaţii duble pentru cititorii noştri, care erau invitaţi să dea like la pagina Vocea Timişului, un share la postarea de pe pagina de Facebook şi să adauge un comentariu de confirmare.

Conform tragerii la sorţi efectuate cu ajutorul random.org, primii trei în ordinea extragerii au fost Alexandru Stanciu, Andreea Koska şi Raluca Topciov, numele celor trei câştigători fiind confirmat deja organizatorilor evenimentului, pentru ca aceştia să poată intra alătuuri de însoţitorii lor.

De menţionat este faptul că Michi revine, împreună cu Şuie Paparude, la Timişoara, pentru prima dată de la infarctul suferit pe 20 octombrie 2013, tot în oraşul de pe Bega. Tocmai ca semn de mulţumire şi respect faţă de medicii care i-au salvat viaţa în urmă cu mai bine de jumătate de an, Michi i-a invitat aseară pe cei de la SMURD, la o „ieşeală” în Amplificat Bar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here