Mihai Câmpineanu a suferit aseară un infarct cu stop cardio-respirator. La faţa locului au venit de urgenţă două echipaje SMURD, medicii din cadrul ambulanţelor s-au chinuit să-i repornească inima după care a fost transportat de urgenţă la spital. Artistul se află în stare deosebit de gravă, comă de gradul III iar în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire, totul este încă incert.

Colegul său de trupă,Dobrica (Mihai Dobre) a declarat că Michi era foarte stresat, în special pentru că seara trecută a avut loc,în premieră, lansarea noului lor videoclip, „Secretul Caracatiţei”.În timpul show-ului, Michi ar fi spus că simte dureri în piept.

Pe reţelele de socializare, fanii îl susţin din toate colţurile ţării, „Nu te lăsăm să pleci, Michi!”, „Multă sănătate, Michi, inimă puternică să ai !”, „Michi, de-aici de-acasă, în acorduri de Șuie Paparude, îți țin pumnii și-ți transmit un gând bun. Sănătate multă omule, nu pleca încă.”

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.