Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A cedat din cauza stresului. Michi de la Şuie Paparude în stare gravă după concertul de la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Mihai Câmpineanu a suferit aseară un infarct cu stop cardio-respirator. La faţa locului au venit de urgenţă două echipaje SMURD, medicii din cadrul ambulanţelor s-au chinuit să-i repornească inima după care a fost transportat de urgenţă la spital. Artistul se află în stare deosebit de gravă, comă de gradul III iar în ceea ce priveşte şansele lui de supravieţuire, totul este încă incert.

Colegul său de trupă,Dobrica (Mihai Dobre) a declarat că Michi era foarte stresat, în special pentru că seara trecută a avut loc,în premieră, lansarea noului lor videoclip, „Secretul Caracatiţei”.În timpul show-ului, Michi ar fi spus că simte dureri în piept.

Pe reţelele de socializare, fanii îl susţin din toate colţurile ţării, „Nu te lăsăm să pleci, Michi!”, „Multă sănătate, Michi, inimă puternică să ai !”, „Michi, de-aici de-acasă, în acorduri de Șuie Paparude, îți țin pumnii și-ți transmit un gând bun. Sănătate multă omule, nu pleca încă.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare