Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUltimul drum al lui Ilie Bertea. Vezi care a fost ultimul său...

Ultimul drum al lui Ilie Bertea. Vezi care a fost ultimul său discurs! VIDEO+FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marţi, 11 martie 2014, a fost ziua în care preşedintele PP-DD Timişoara – Ilie Bertea, a fost înmormântat. Slujba, la care au participat câteva sute de persoane, a fost precedată de onoruri militare, aşa cum era de aşteptat, mai bine de jumătate din viaţa lui Bertea fiind dedicată serviciilor Ministerului Afacerilor Interne. Fanfara, pe a căror acorduri a fost îngropat fostul consilier judeţean, aparţine Inspectoratului Judeţean al Jandarmeriei.

Vă prezentăm, în cele ce urmează, imagini de la inmormântarea celui care a fost Ilie Bertea, dar şi ultimul său discurs, pe care l-a susţinut cu doar câteva zeci de minute înainte de nefericitul moment în care şi-a pierdut viaţa.

„Vă mulţumesc că existaţi. Vă iubesc pe toate!” a spus Ilie Bertea, care spera ca voturile femeilor prezente la petrecerea de 8 martie să-i poată aduce un mandat de europarlamentar…

Ilie Bertea a decedat sâmbătă seara, după ce, aflat pe ringul de dans – într-o horă – acesta a făcut infarct. Vezi VIDEO.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare