poli-brasov

Etapa cu numărul 23 a Ligii I la fotbal aduce la Timişoara pe FC Braşov, ocupanta locului 17 în clasamentul primei divizii. Poli pleacă din postura de favorită, atât din punct de vedere al diferenţei din clasament, ocupând poziţia a 11-a, cât şi pentru motivul că joacă „acasă”. Dacă mai ţinem cont de faptul că „şefii” Bojin şi Robu au pus tunurile pe Şunda, meciul de vineri fiind un ultimatum pentru tehnicianul alb-negrilor, atunci impulsul ar trebui să fie mult mai puternic.

Bilete de acces la partida de la început de weekend vor fi puse în vânzare miercuri, 12 martie. Acestea se vor putea procura de la casieria situată în zona vestiarelor stadionului „Dan Păltinişanu”, sau online de pe site-ul www.ktickets.ro. În ziua meciului tichetele de acces vor putea fi procurate de la rulotele situate în faţa tribunei 0, respectiv în spatele peluzei nord.

Preţurile pe care suporterii trebuie să le achite au rămas aceleaşi: 10 lei la cele două peluze, 15 lei la tribunele I şi II sau 25 de lei la tribuna 0. În ziua partidei porţile stadionului se vor deschide cu începere de la ora 19:30.

Poli Timişoara – FC Braşov se joacă vineri, 14 martie 2014, începând cu ora 21:00.

Facebook Comments