Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli joacă vineri, acasă! De mâine, bilete de vânzare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa cu numărul 23 a Ligii I la fotbal aduce la Timişoara pe FC Braşov, ocupanta locului 17 în clasamentul primei divizii. Poli pleacă din postura de favorită, atât din punct de vedere al diferenţei din clasament, ocupând poziţia a 11-a, cât şi pentru motivul că joacă „acasă”. Dacă mai ţinem cont de faptul că „şefii” Bojin şi Robu au pus tunurile pe Şunda, meciul de vineri fiind un ultimatum pentru tehnicianul alb-negrilor, atunci impulsul ar trebui să fie mult mai puternic.

Bilete de acces la partida de la început de weekend vor fi puse în vânzare miercuri, 12 martie. Acestea se vor putea procura de la casieria situată în zona vestiarelor stadionului „Dan Păltinişanu”, sau online de pe site-ul www.ktickets.ro. În ziua meciului tichetele de acces vor putea fi procurate de la rulotele situate în faţa tribunei 0, respectiv în spatele peluzei nord.

Preţurile pe care suporterii trebuie să le achite au rămas aceleaşi: 10 lei la cele două peluze, 15 lei la tribunele I şi II sau 25 de lei la tribuna 0. În ziua partidei porţile stadionului se vor deschide cu începere de la ora 19:30.

Poli Timişoara – FC Braşov se joacă vineri, 14 martie 2014, începând cu ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

S-au pus in vanzare biletele pentru Festivalul Euroregional de Teatru TESZT

Nouă spectacole extraordinare pot fi văzute în perioada 20-26 mai la Teatrul Maghiar de...

Chioscurile STPT sunt DESCHISE si pe 24 ianuarie, desi e zi nelucratoare

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) anunță că, deși data de 24 ianuarie este...