autocar-poli-timisoara

Vineri, 19 iunie 2015, alb-violeții care reprezintă Timișoara în Liga I de fotbal au ajuns, cu autocarul, în cantonamentul din Slovenia, acolo unde vreme de 11 zile se vor pregăti pentru viitorul sezon.

După ce aseară a fost programat un antrenament ușor, începând de astăzi, elevii lui Dan Alexa au intrat ”în pâine”, având programate câte două ședințe de pregătire în fiecare zi, exceptând zilele în care aceștia vor evolua în ”amicale”.

Referitor la jocurile de verificare, poliștii vor evolua în patru partide în Slovenia, prima fiind programată luni, 22 iunie, cu începere de la ora 19:00, la Radenci, cu NK Koper, câștigătoarea Cupei Sloveniei, participantă în sezonul Europa League care stă să înceapă.

Celelalte meciuri de verificare pe care le vor juca alb-violeții sunt:
– miercuri, 24 iunie, ora 19:00, la Stojnci, cu NK Zavrc, echipă care anul trecut s-a clasat pe locul 5 în prima ligă slovenă;
– vineri, 26 iunie, ora 19:00, la Radenci, cu NK Istra 1961 Pula, formație din campionatul croat, acolo unde a încheiat pe locul 9 sezonul precedent;
– duminică, 28 iunie – cu o formație din prima ligă maghiară, numele ei, locul și ora de desfășurare urmând să fie anunțate în cel mai scurt timp.

Orele la care au fost anunțate jocurile amicale sunt conform fusului orar din România.