La trei ani de ”primărit”, Nicolae Robu e nemulțumit de angajații Primăriei Timișoara VIDEO

- Advertisement -

Nicolae Robu a păstrat, odată cu instalarea pe fotoliul de primar în anul 2012, majoritatea aparatului de conducere din Primăria Timișoara care a fost ”realizat” de fosta administrație locală, în frunte cu primarul de atunci Gheorghe Ciuhandu.

”Nu sunt mulțumit! Acum, dacă este să vorbim în termeni relativi, trebuie să recunosc că același aparat, care nu arăta în exterior ce face, că nu prea se vedeau rezultatele muncii sale, face mult mai mult”, a declarat Robu, vineri.

Edilul se declară nemulțumit de angajați, nu de toți, e adevărat, despre care susține că fie nu fac față cerințelor sale, fie refuză să-și îndeplinească sarcinile de serviciu. ”Sunt nemulțumit, chiar foarte nemulțumit de anumite segmente din Primărie pentru că Timișoara are nevoie de mult mai mult decât atât. Ritmul pe care îl imprim eu, pe care-l vreau eu, este mult mai alert. Unii fac față, alții nu fac față și nu știu dacă nu fac pentru că nu pot sau nu fac pentru că nu vor. Pot fi și variante combinate”, a mai adăugat primarul Timișoarei.

Primarul a refuzat să dea amănunte despre angajații sau serviciile care îl nemulțumesc, însă a oferit un exemplu pozitiv, acesta fiind șeful de la Direcția Tehnică, Culiță Chiș, pe care Robu ar vrea, dacă ar putea, să-l… multiplice.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Bwa6Mtz_-kE&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare