Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Unde-i lege nu-i tocmeală!”, Primăria Timișoara a început demolarea teraselor fără autorizație FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au somat zilele trecute mai mulți proprietari să-și ”strângă jucăriile” de pe domeniul public întrucât nu au autorizație pentru a funcționa fie că este vorba despre terase, fie de tonete, care au apărut ca ciupercile după ploaie, la Timișoara. Primele două împotriva cărora s-au luat măsuri sunt terasa ”anexată” de culturistul Florin Teodorescu Sălii ”Constnatin Jude”, iar cea de-a două este construcția în care funcționa un mic fast-food care aparținea Hotelului Boavista, aflate în aceeași zonă a Sălii ”Constantin Jude” (fostă Olimpia).

”Se demolează două construcții realizate fără autorizație. vreau să fie un semnal clar, ferm, pentru toată lumea, să nu construiască cu încălcarea legii, pentru că vom fi intoleranți. Nu avem nimic cu nimeni ca persoană, nu avem nimic cu nicio firmă, nici de bine, nici de rău. Dorim ca toată lumea să respecte legea, să respecte regulile. Acolo unde găsim construcții ilegale pe domeniul public, intervenim imediat pe linie administrativă și așa se face că am recurs la demolarea unei terase de lângă Sala Olimpia și a unei șaormerii, lângă Hotelul Boavista” a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Edilul-șef al capitalei Banatului a mai adăugat că nu vor scăpa nepedepsiți nici cei care construiesc pe terenurile private, proprietăți personale, dacă nu obțin avizele și autorizațiile necesare de la Primăria Timișoara. ”Vom demola, fără menajamente, tot ce e construit ilegal pe domeniul public. Îi acționăm în instanță pe toți cei care construiesc ilegal chiar pe proprietatea privată, chiar dacă acolo nu putem interveni administrativ pentru că proprietatea privată este garantată prin Constituție”, a mai adăugat Robu.

După circa 24 de ore de la declarațiile făcute de primarul Timișoarei, cele două locații luate în discuție, arată așa cum se poate vedea și în imaginile de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=0nU-3Zyef1g&feature=youtu.be]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

După descindere cu poliția și publicitate gratuită, primarul Robu cere închiderea terasei de pe Modex

În urmă cu câteva zile, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, își făcea poze pe terasa...

Concurs internațional de culturism și fitness, în weekend, la Timișoara

„Cupa libertății Memorial Vasile Balmuș”, concursul internațional de culturism și fitness, va ajunge în...

Spaţii de depozitare pentru balcon. Idei şi imagini

Partea bună este că putem evita acest lucru, prin organizarea eficientă a spaţiului cu...