Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Job-Shop pentru persoanele cu deficiențe. Vezi când are loc

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Job shop-ul va avea loc la Hotel Boavista, Sala Galbenă, de la ora 12:00 și îşi propune să faciliteze întâlnirea dintre persoanele cu dizabilităţi şi furnizorii de formare profesională din judeţul Timiş. În acest scop, vor fi trecute în revistă cursurile gratuite pe care diverse instituţii/organizaţii neguvernamentale/firme le oferă. O parte din cursurile prezentate vor fi cu subvenţie de participare şi posibilităţi reale de angajare după absolvire.

La finalul sesiunii de prezentări, participanţii vor putea interacţiona direct cu furnizorii de formare profesională şi se vor putea înscrie la cursuri.

AIPD va asigura mese unde firmele/instituţiile/ONG-urile participante îşi vor putea aranja materialele de promovare, dar și un spaţiu în care participanţii să poată discuta cu furnizorii de formare profesională.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Proiectul ”De la dizabilitate la abilitate – proiect de incluziune activă pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi” este implementat în perioada 2 iulie 2013 – 1 ianuarie 2015. Proiectul este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare