Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn copilaș de nici șase anișori are nevoie de AJUTOR! Are CANCER...

Un copilaș de nici șase anișori are nevoie de AJUTOR! Are CANCER și trebuie operat, URGENT, în Turcia

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Chiar dacă părinții micuțului erau foarte săraci, Alin Gabriel a fost un cadou atât de frumos încât nici nu a mai contat sărăcia lor. Au trecut deja mai bine de 5 ani din ziua când ”cadoul” a fost trimis de Cel de Sus, însă familia Amariei mai are nevoie de un cadou. De ce? La sfârşitul lui februarie 2013 părinţii sai aveau să afle că în căpușorul micuțului s-a devoltat o tumoră. Pe 1 şi pe 7 martie 2013, Alin Gabriel a suferit două intervenții chirurgicale, tatăl acestuia, Ciprian, fiind nevoit să alerge cu flori la medici, nu la soţie.

Nu s-au dat bătuţi. Speră. Înghit în sec şi respiră adânc parcă pentru a-şi reface puterile. Alin Gabriel e frumos foc şi timid cât încape. Stă doar lipit de mama sa. Te priveşte peste umărul ei. Are ochi frumoşi, dar triști… Pentru copilaș trebuie făcut ceva foarte urgent deoarece tratamentul în ţară nu îl mai ajută. Alin Gabriel. În timpul operației de pe 7 martie 2013, care a durat 7 ore și jumătate, Alin a făcut de 3 ori stop respirator, iar după ce aceasta s-a încheiat Alin nu a mai vorbit și nici nu a mers.

Au urmat tratamentele, iar până în prezent Alin are la activ 16 cure de chimioterapie a câte patru zile de stat în perfuzie, precum și 30 de cure de radioterapie, intervenții agresive care l-au slăbit foarte mult, în prezent ajungând să mai cântărească doar 14 kilograme. Tratamentele din ţară se pare că nu îl mai ajută, motiv pentru care toate documentele medicale ale lui Alin au fost trimise în Turcia, la Acibadem. Răspunsul oficial al clinicii, trimis părinților lui Alin Gabriel, susține că există o speranță pentru micuț, prin intermediul unei intervenții cu laser (CIBERKNIF), operație a căror costuri se ridică la 9.500 de euro. Până acum, cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, au reuşit să strângă aproape jumătate din banii necesari. Dar cum cancerul este o boală contra cronometru, într-o lună părinţii lui Alin trebuie să mai strângă circa 5.000 euro, pentru a da o şansă la viaţă fiului lor.

S-au implicat până acum oameni simpli, dar și voluntarii de la Asociaţia P.A.V.E.L., dar din nefericire, nu este suficient, iar Alin are nevoie urgentă de suma de bani pentru operație. Pentru a-l ajuta pe micuțul Alin Gabriel, cei interesați pot dona sume de bani în contul în lei deschis pe numele Amariei Ciprian Marian (tatăl lui Alin) la Banca Transilvania: RO71BTRLRONCRT0210258101, sau în contul deschis în euro pe acelși nume: RO21BTRLEURCRT0210258101. Relații suplimentare despre micuț se pot obține de la mama sa, Mihaela Amariei, la numărul de telefon: 0769.588.095.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Fetita pe care parintii nu au mai vrut sa o trateze de cancer a murit. Micuta fusese internata si la Timisoara

Final tragic, dar aşteptat pentru Petronela, fetiţa de nouă ani din Iaşi. Povestea micuţei...

Aparat nou pentru tratamentul cancerului la Spitalul Municipal din Timisoara

Anul nou începe cu veşti bune pentru bolnavii de cancer care se tratează la...

3 milioane de euro, bani de la UE, pentru tratamentul bolnavilor de cancer din vestul țării. Proiectul câștigat de Oncogen

Veşti bune pentru bolnavii de cancer din vestul ţării, dar şi pentru rudele acestora....