ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

“Două tone de monede” pentru copiii bolnavi de cancer! Şi tu poţi contribui

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Academia Mămicilor din Timișoara organizează, în perioada 6 septembrie – 4 octombrie, proiectul caritabil “Două tone de monede” pentru copiii cu probleme de sănătate hemato-oncologice.

Proiectul implică montarea unei cutii de dimensiuni mari în zona centrală a orașului, în Piața Victoriei, chiar în spatele monumentului dedicat Revoluției din 1989. Cutia de mari dimensiuni este confecționată din material transparent, în care se pot dona monede.

Banii strânși din donații vor fi folosiți pentru achiziționarea de medicamente de specialitate, care acum lipsesc de pe piața farmaceutică românească. Fără aceste medicamente, din păcate evoluția și starea de sănătate a micuților este pusă mereu sub semnul întrebării.

Medicamentele nu pot fi achiziționate de pe piața farmaceutică din România datorită unor dificultăți în ceea ce privește exportul acestora de la producătorii din străinătate, datorită unor diverse motive (costuri, proceduri legale dificile care îi descurajează), iar spitalele din România se confruntă cu problematica birocrației, astfel că urmand toate procedurile necesare (licitații, proceduri care durează foarte mult timp), medicamentele nu pot ajunge în timp favorabil la copii care au nevoie urgentă de ele.

Organizatorii încurajează astfel timişorenii să pună monede în cutie, avand ca scop îndeplinirea targetului de două tone de monede.

Campania este la a doua ediție, prima desfășurându-se în 2018, campanie în care a fost depasit targetul de 2 tone. Atunci a fost strânsă suma de 32.000 de euro pentru medicamentele necesare copiilor cu afectiuni hemato-oncologice.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore